Google Wave

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.522
7.043
113
bolj malo zaenkrat.

in ne, starega maila ne izgubiš. v bistvu novi "mail naslov" v obliki xyz@googlewave.com sploh ni pravi mail naslov je bolj kot ne zgolj username za google wave. mogoče bodo pa tu še kake spremembe v prihodnosti.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.666
221
63
42
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
dobro, pol pa, let's give it a try.
grin1.gif

peter05

Zelenc'
8. dec 2009
5
0
1
www.silux.si
Invajte se zdaj dobi brez problema... Me pa zanima kakšno mnenje imate o uporabnosti Google Wava. Sam še nisem našel pravega namena uporabe.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

...

En mesec kasneje se je hype malce (precej?) polegel in danes sem se spomnil, da ves ta čas sploh nisem pognal Wave-a. Očitno je precej kolegov že dobilo povabila, saj so večinoma vsi v imeniku. Ampak that's it.

Ga kdo uporablja dnevno in komaj čaka, da se dokončno odpove Gmailu?

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
če kdo potrebuje invajte jih imam še kar nekaj na zalogi

mail na PM

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Mislim, da imamo invite-ov vsi cel kup.

Žal lahko na tem mestu Googlovci talajo invite celemu svetu, ker je pač obremenjenost per-person blaaaazno nizka. Ko berem malo razne računalniške strani, se mi zdi, da je Lifehackerjeva Gina še edina, ki se sploh trudi s tem.
smirk-1.gif

Seriously... tisti, ki ste sodelovali v tej debati... s kakšno frekvenco se prijavljate v Wave? Urno? Dnevno? Tedensko?

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
prvi mesec sem imel odprt tab nonstop a ko sem visel, da ni to za kar sem mislil, da bo odpiram to na vsakih 14 dni ali pa še to ne.