Google Phone - Nexus One

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
To je res, da uproabnika zanima to, po kaksni ceni ga bo kupil... Ampak se vedno je fajn, ce se primerja jabolke z jabolki in hruske s hruskami
smile-1.gif
... Ne pa kar povprek ... Ker pri subvencioniranem mobilniku moras steti se vse ostalo, kar placas zraven... in seveda tudi to, kaj za ta denar dobis ...

Nisem sel gledat... vendar ne vem, kateri Android mobilnik stane 50€ in se lahko vsaj priblizno po zmogljivostih primerja z boljsimi mobilniki ...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
res je malo težko primerjat, ampak približno takole gre:
če ima tuš htc herota za 50€, so imeli iphona za 400€ če se prav spomnim.
če že omenjaš usa in iphone za 200$, sem 100% da se dobi kaka android igrača za pod 100$
v prosti prodaji je v eu iphone čez 500€, android za 300€.
skratka japka je krepko precenjena, pa bilokak obrneš in ne nudi 2x več. in preden se kdo obesi na decimalke, cifre sem bolj na pamet po spominu našteval.

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
O precenjenosti govoriš kot uporabnik applovih izdelkov ali zgolj zato, ker so ti to povedali drugi?
smirk-1.gif

Android je res približal uporabniško izkušnjo blizu iphonovi, ampak vseeno vsakemu svoje. Mene pri tem googlovem iphone kvazi killerju moti predvsem nasičenost vsega. 5 home screenov npr. Ne rabim. Vsi bi radi tekmovali z applom, a se ne držijo osnovnega pravila, ki je iphone izstrelilo med najbolj popularne telefone. Preprostosti. Ampak kot že rečeno, vsakemu svoje. Več bo konkurence, boljše bo.
cool-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
o precenjenosti ti govorim kot lastnik belega leptopa za jurja z svetlečo japko spredi
smirk-1.gif

sicer pa je pričakovano da ste fanatični aple loverji takoj užaljeni ko kdo kaj reče čez to znamko. malo objektivnosti ne škodi. precenjeno je in to zelo. samo do zdaj ni imel prave alternative, ker winmo in symbian sta kako svetlobno leto zadaj

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja Steve se strinjam.. Kar jaz poznam epl loverjev pluvajo po vsem kar ni iPhone, Mac, iPod..
smile-1.gif

Jaz recimo, pluvam po iPhonu pa sem jih vsaj imel vse 3 skupaj recimo kako leto..). Če pa ti nekaj vidiš pri prijatelju / znancu / tujcu.. pa nimaš nobene pravice pljuvat pomoje
smile-1.gif
(dokler zadeve ne uporabljaš nekaj časa).

BTW: kdo že čaka paket (khm Nexus One khm) ?

Nazadnje urejeno:

Anubis

Fizikalc
4. nov 2007
525
109
43
Fanatični apple lover.
hysterical-1.gif

Sploh pa je ta debata nesmiselna. Tako kot je po uporabniški izkušnji napreden iphone (sledita mu recimo palm in androidi), sta pri nekaterih zadevah svetlobna leta naprej tudi symbian in winmobile. Mislim, da je o tem precej napisal že uporabnik Ogo. Sam imam ob iphonu še nokio 5800 in do nobenega nimam zamer. Prav tako jih ne gojim do drugih platform. Ne pri telefonih in ne pri računalnikih. Še enkrat, vsakemu svoje. In konkurenca je zmeraj dobrodošla.
aplauz.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Anubis pravi:
O precenjenosti govoriš kot uporabnik applovih izdelkov ali zgolj zato, ker so ti to povedali drugi?
smirk-1.gif

Android je res približal uporabniško izkušnjo blizu iphonovi, ampak vseeno vsakemu svoje. Mene pri tem googlovem iphone kvazi killerju moti predvsem nasičenost vsega. 5 home screenov npr. Ne rabim. Vsi bi radi tekmovali z applom, a se ne držijo osnovnega pravila, ki je iphone izstrelilo med najbolj popularne telefone. Preprostosti. Ampak kot že rečeno, vsakemu svoje. Več bo konkurence, boljše bo.
cool-1.gif

Saj ti ni treba imeti 5 home screenov oz. ti jih ni treba sploh uporabljati. Malo švoh argument.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
kje pa dobiš applov telefon po subvencionirani ceni pri nas. se strinjam, da ko se dela primerjava, naj se dela med subvencioniranimi ali nesubvencioniranimi cenami in ne kar tako, le da je z iphonom to malo težko. mene kot nekoga, ki bi nek telefon kupila, konec koncev zanima, koliko bom morala odšteti zanj in pri androidih bo to subvencionirana cena, pri iphonu pa očitno pri nas še dolgo ne.

Recimo, imaš Iphone že pri Tušmobil-u, tovarniško odklenjenega ter subvencioniranega.

KLIK

Lp.

talean

Pripravnik
6. mar 2008
333
0
16
Zdravo!

Za nakup tega je mogoče še malo počakati ali ... kar v akcijo?

Namreč cena je precej višja kot so napovedovali, je to mogoče le zato ker je ponekod še nedobavljiv ?

Če bo kdo kje kupoval oziroma šel v USA me zanima nakup.

Hvala!

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Na začetku ljudje seveda hočejo nekaj zalužit.. Potem (ker so vsi iz amerike) so tu še davki, poštnina..

Na ebay.co.uk sem zvrtal ceno z poštnino cca 570€, kar mislim da je trenutno med najnižjimi..

Koliko bo evropska (vodafone) verzija še ni znano..

PIC

Fizikalc
17. avg 2007
2.466
2
38
Jaz lahko prinesem ENEGA, ampak šele aprila, ko pridem v Slovenijo.

LP,
PIC

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Po mojih podatkih bi moralo biti vsaj par Nexus One aparatov pri nas.. Se bo kdo javil in končno malo napisal?
smile-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Delaš za Udbo ali pa "samo" za STASI, pardon Google?
smile-1.gif

Evo malo rajcanja:

Kaj dosti še nimam za napisat, ker sem ga komaj dobil.
tongue-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno: