Google Phone - Nexus One

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Mislim, da ko Google odpre svojo navigacijo tudi za EU in ostale izven US (sedaj na nexusu deluje z hackom, pa par stvari še manjka) bo to čisto zadovoljiva zadeva.. Sam sem zadevo na Nexusu preizkusil in zadeva deluje OK. Ker je pač je uradno pri nas še ni, so mali problemi z glasovnim vodenjem (enkrat reče drugič ne) ipd.. ampak ko bo to urejeno bo zagotovo dobra stvar!

Mikrohard

iPhone Profi
20. jul 2007
5.884
764
113
www.jernej.org
Pomoje je tukaj eno veliko vprašanje licenc... zemljevide imajo od Teleatlasa (TomTom)... in dvomim, da jim bodo dovolili neomejeno uporabo za navigacije po svetu (brez primernega plačila), saj bi sicer prodajo svojih navigacijskih naprav in software-a preveč oslabili...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
guglova navigacija ti v eu koristi en qurac zaradi data roaminga. za teh par km po sloveniji pa bo verjetno ok. igo in tomtom bi naj bila vsak čas, garmin pa je svoje navigacije za vse telefonske platforme ukinil razvoj, kolko vem

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ok, recimo da bodo ljudlje zadovoljni z hackom in da se najde kaka "offline maps" aplikacija.

Zase sicer več kot po Sloveniji ne rabim..

Je kdo probal kak screenprotector? Jaz sem naročil Nexusa (še 1x), ker sem slišal da neka posebna folija deluje mnogo bolje pri dotikanju zaslona in tudi odtisi naj se skoraj nebi poznali. Pa še najbolši del,.. vidljivost zunaj naj bi se precej popravila. Sliši se skoraj preveč dobro zato bom malo znižal pričakovanja (če ne bo prstnih odtisov bom vesel).

smile-1.gif
Je že kdo kaj rootal in naložil kaj od Cyanogen-a?

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Sam imam najraje ebay.co.uk, .. tega ki sedaj čakam sem srečno ulovil na ebay.de

Preko "navideznih domov" ipd se mi ne da hecat
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
659
113
Google je omogočil multitouch:
http://www.engadget.com/2010/02/02/nexus-one-gets-a-software-update-enables-multitouch/
Citat:
The iPhone isn't the only handset getting bumped today -- Google's just outed a very, very significant update to the Nexus One that includes Google Goggles on board and a re-upped version of Google Maps that includes suggestions and a dedicated night mode. Much more significantly, though, they've capitulated and enabled multitouch in Browser, Gallery, and Maps -- great news and a big win for the Android community at large. Finally, there are some 3G improvements in there, but you might have to wait a bit -- Google expects to have it rolled out to pretty much everyone toward the end of the week.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Si pa hiter
smile-1.gif
Dobre novice..

Hvala Bogu da ne bo potrebno rootat.. Ravno konec tedna ko naj bi moj paket prispel
smile-1.gif

Edit: Nekateri so dobili update že danes.. Daje malo sporočit, če bo komu javilo kaj za update in kako je.

Nazadnje urejeno:

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Ja jaz sem danes aparat dobil in mi je takoj ponudil update.. Sicer pa se ga da tudi "ročno" namestiti.. Pinch-to-zoom je zakon, lepo deluje zelo gladko in zelo odzivno.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
A lahko prosim da nekdo z Nexusom proba tole tipkovnico:
http://www.hallerud.se/htc_ime_hires_custom_settings13.zip

Unzip and install the two apks (HTC_IME & Clicker) using your favorite method (via a file manager or adb install -r).
Go to Menu, Settings, Language & Keyboard. Select Touch Input and enter Touch Input settings.
To change keyboard, long press on lower left key on stock keyboard or any input field
To update from an older version of this mod keeping settings/user dictionary please use Linda File Manager (or other file manager that can reinstall apps) and select OK to the question about replacing application. Another option is "adb install -r HTC_IME.apk"

Res bi rad vedel kakšna se vam zdi in ali delujejo šumniki. Morda zopet probam Nexusa
smile-1.gif