Evo, danes dobil tudi izvod direkt iz ZDA. Je vse čisto isto, kot iz Britanije. Tako, da sem imel prav, med telefoni ni prav nobene razlike.
Drugače pa sedaj po parih dneh uporabe: Zadevica mi je zelo všeč. Deluje super, sesulo se ni še nič. Telefonskega klica mi ni ruknilo dol tudi med vožnjo v največji luknji.
Activesync z Exchange-om deluje super, edina večja pomanjkljivost je, da ne synca koledarja iz Exchange-a. Za slednje bo treba ponucat dodatno aplikacijo ali pa narest sinhronizacijo med Outlookom in Google Calendarjem.
Ostajajo pomanjkljivosti, kot nezmožnost pošiljanja in sprejemanja kontaktov preko modre škrbine (moral sem izvest preko Outlooka in nato sinhronizacije po luftu z M$ Exchange-om), voicedial ne dela preko BT (rešila me je BT avtoinštalacija od Toyote z lastnim internim imenikom in prepoznavo govora - vanjo sem imenik skopiral iz Nokije
), Google Navigation ne dela v Sloveniji (baje se ga da heknit, če ne bo Google z update-om enablal cel svet v luči Nokijine zastojn navigacije).
Potem je tu vikend, ko bo cajt za več igračkanja ...
Ogo