No, Nexus sploh ni slab. Nima pa marketing gorile kot je Apple odzadaj. Slednji lahko sedaj fuknejo še največjo budalaštino, pa jo bodo "analitiki" glorificirali do neba. Pa ima Apple kar nekaj krš produktov, nima samo zlata.
Lepo te prosim... sedaj pa res malo bluziš...Citat:
Uporabnik Dr_Strangelove pravi:
Meni je najbolj všeč, da je reč v večini open source. In se ne gredo skrivalnic, kot se gre Apple. Tudi razvoj je moderen, torej Eclipse in v osnovi Java. Ne Applove skrivalnice in nek Objective C, ki je že 100 let za luno.
1. Copy the APK file to your Android’s memory card and insert the card into your phone.Citat:
Uporabnik Mikrohard pravi:
potem pa ne moreš nalagati programov na kartico,
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
to so porodne težave, ki pa so bistveno manjše in se predvsem bistveno hitreje odpravljajo kot pri japki.
nalaganje na kartice bo na volj že z naslednjo posodobitvijo. kak misliš da ga ne moreš uporabljat kot modem? da bi preko njega dostopal z compom na internet? to seveda lahko počneš, če si to imel v mislih. sicer pa se mi zdi da androida še od blizu videl nisi in malo povzemaš neke fame, katere si površno prebral malo tu, malo tam.
Citat:
Uporabnik PIC pravi:
Evo, pa sem ga tudi jaz dobil.
V primerjavi s Herojem je hitrejši ohoho, tanjši, zaslon je super. Upam, da bo Hero na 2.1 tudi boljši, čeprav že zdaj ni slab.
LP,
PIC