Gneča v BTCju

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Veš kaj
dokler se ne spoštuje volje državlajnov, da so trgovine ob nedeljah zaprte (zdele recimo cele tri dni), bomo imeli vsaj večina sveže živila doma. Pač skrinje imam zgolj 20l, in če so mi pekarna in vse ostale trgovine v okolici na voljo skoraj kadar se zamislim, bo tako tudi ostalo.
Se pa izogibam gužve BTCja in ostalih nabiti centrov (kjer se po mojih opažanjih nabira zgolj folk, ki se pač drugam nima kam dat) in ponavadi nakopujem nekje trikrat na teden, da ne bo pomote
smile-1.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Saj se vidi, kako starši vzgajajo otroke dandanes....jih ne. Le kako, ko mati celi dan hodi po centrih, fotr se ga pa napija? Izgovor, da med tednom NIMAJO časa za nakupit za 3 dni hrane vnaprej je NESPREJEMLJIVO. Da se čisto komot se da.

In ja, delam v takem centru, kjer je od 365 dni letno odprto pofukanih 361 dni, ZAPRTO celih 4 dni letno, si morate misliti?
1.1
1.5
1.11
25.12
če se ne motim, so edini štirje prosti dnevi, ostalo vse delovno. In potem gledam na TVju, kako za letos "stokajo" za praznike, ki pridejo na vikend? JA IN? ENI DELAMO VSE SOBOTE NA LETO!

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Saj se vidi, kako starši vzgajajo otroke dandanes....jih ne. Le kako, ko mati celi dan hodi po centrih, fotr se ga pa napija? Izgovor, da med tednom NIMAJO časa za nakupit za 3 dni hrane vnaprej je NESPREJEMLJIVO. Da se čisto komot se da.

In ja, delam v takem centru, kjer je od 365 dni letno odprto pofukanih 361 dni, ZAPRTO celih 4 dni letno, si morate misliti?
1.1
1.5
1.11
25.12
če se ne motim, so edini štirje prosti dnevi, ostalo vse delovno. In potem gledam na TVju, kako za letos "stokajo" za praznike, ki pridejo na vikend? JA IN? ENI DELAMO VSE SOBOTE NA LETO!

bogi, si že kdaj slišal za menjavo službe?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.726
6.501
113
Je pa delo ob vikendih menda bolje plačano? Ali se niso trgovke dogovorile za 100% dodatka?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

Pri nas doma je bilo kupljeno že vse 14 dni pred božičem in novim letom - mesnine in kruh.

fajn za tebe, jaz pa ne jem rad starega kruha

[/QUOTE]

bogi revež, nikoli slišal za zmrzovalnik?
stupid-1.gif

[/QUOTE]

Sorry, ampak krih iz zamrzovanika pač ni enak čisto frišnemu kruhu. Je blizu, ni pa enako.
Za kruh mi je sicer vseeno, ker ga ne jem, ampak niti slučajno ne mislim 14 dni vnaprej razmišljat, kaj mi bo na silvestrovo pasalo jest ...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Jado pravi:

1.1
1.5
1.11
25.12

Pa pejt kam drugam delat. Preprosto. Če ti ne ustreza taka služba, najdi drugo.
Mene skoraj četrtino leta ni doma (in ne dobimvam dnevnic), od maja do oktobra delam vsaj pol vikendov ... Pa se ne pritožujem, ker se mi zdi, da sem za svoje delo OK plačan. Če se mi ne bi zdelo, bi šel drugam. To možnost imaš tudi ti.

In ne, med tednom niti slučajno ne mislim po štacunah hodit. Med cca 18 in cca 21 uro, ko gre tamala spat, ne bom izgubljal časa za nakupovanje. Me že tako premalo vidi.
Ob sobotah tudi ne, ker se takrat, če se le da, kje potepamo. Ostane torej nedelja (ki je tako ali tako že napol delovni dan zame) ...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Je pa delo ob vikendih menda bolje plačano? Ali se niso trgovke dogovorile za 100% dodatka?

Nope, sobote so isto.....

SJTV1: verjemi da iščem, samo se nikjer ne dobi.....

Nazadnje urejeno:

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Ne boste verjeli koliko je poklicev, ki delajo tudi ponoči in za vse praznike, ko "silvestruješ" v službi...

Kruh si pa lahko tudi doma spečete... Za 1 euro 1,5 kg...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Yogi: ja sej, samo ne vem zakaj po radijih in tv postajah tako potencirajo v stilu "samo še petek in potem prosti vikend"....

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.559
1.159
113
Mah, sej preslišiš to... Se mi je zadnjič na radiu Belvi hecno zdelo, ko so poklicali prodajalko, ki je delala med prazniki in so jo celo vprašali, kdaj mora vstati...
bonk.gif
Reveži, ni kaj... Pač dojameš kako "ozko" pamet imajo na radiu... Njim pač ne bi bilo potrebno delati, a delajo in so zato vredni pozornosti, za druge poklice (zdravstvo, gasilci, policija,itd...) pa je samoumevno, da morajo delati...

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

Nope, sobote so isto.....

SJTV1: verjemi da iščem, samo se nikjer ne dobi.....
S tvojim IQjem bo res težka
evil.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Ne bi rad bil pikolovski, ampak kako je z odprtostjo trgovin na veliko noč (nedelja ali ponedeljek... ne vem točno) ter 15. 8.? Kolikor se spominjam, je tudi takrat zaprto.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Jernej : 4 ali 5 dni na leto so centri zaprti, ostalo se vse dela. Velika noč mislim, da je zaprto.