Gneča v BTCju

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
nekaj bomb vržt v takih centrih, vse bi se rešilo.

no comment
bonk.gif

Jaz bi moral it dans zvečer v šoping, pa sem si premislil, saj nimaš kam parkirat, v krožnega po dva skup rinejo, ... bom jutr.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Ne samo v BTC-ju, v Avstriji je tudi v okolici trgovskih centrov ful gneča. Npr. Seiersberg shoping city pri Grazu. Že 14 dni usmerjajo promet in celo avtomobile pošiljajo nazaj.
grin1.gif
Takšne gužve se še ne spomnim.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
z ničemer, ampak, kam je človeštvo prišlo.....kot ene ovce, ki se pasejo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
nekaj bomb vržt v takih centrih, vse bi se rešilo.

Kaj bi pa rešil? S čim te tako obremenjujejo? Je le fovšija?
Itak da je foušija. Da mu gleda iz vseh odprtin se dobro vidi po vsem forumu
grims-1.gif
Boli ga če ima kakšna štacuna nižje cene, kot oni, boli ga če kdo kupi nekaj, kar si on ne more privoščiti, boli ga, če ima kdo več denarja, kot on,...
Pač patetičen osebek
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
LOL kdo se oglaša "iskalnik nizki cen"
smile-1.gif

Me zanima kakšno službo ti sploh imaš. Če jo imaš, seveda.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.104
-8.791
113
Glede na to, da delam diplomo je jasno še nimam.
Bom pa imel konkretno boljšo službo od tebe in jasno več denarja. A si kej fouš?
evil.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
no vrnimo se na temo preden kdo faše toplice(beri BAN)
evil.gif

Včeraj na rudniku ni bilo posebne gneče, vidlo se je da se bliža sodni dan ampak ni bilo problema glede parkirišča .... Pri francozu pa vse lepo mirno, blagajne z minimalno vrsto, una za 5 izdelkov na trenutke prazna... Edino kar me je pa razpizdilo da polno mlečnozobih lacostarjev kupuje alkohol in se sekira če ga bo dovolj med policami in seveda naredijo gužvo .... dobesedno sem se mogel prerivati čez njih kot na koncertu kakšne zvezde z juga...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Baje so danes redarji zaprli območje in usmerjali promet, ker je bila taka gneča.

ja recesija, nimaš kaj! Ljudje so brez denarja, hitro jokat na TV kako smo v kur.cu in ubogi narod. Jaz pravim da je JJ kriv!
10.gif

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Ne samo v BTC-ju, v Avstriji je tudi v okolici trgovskih centrov ful gneča. Npr. Seiersberg shoping city pri Grazu. Že 14 dni usmerjajo promet in celo avtomobile pošiljajo nazaj.
grin1.gif
Takšne gužve se še ne spomnim.

Hah danes grem v Graz pogledati kako kaj tam praznujejo novo leto...upam, da me ne bodo domov poslali :p

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
ksz ...

Danes sem bil v Cityparku v BTC-ju, pa sem mislil da ne bo več gneče .... trgovine in parkingi pa polni :)

A so ljudje že vse pojedli včeraj da so morali danes v interšpar? (ob 12h je bilo na vsaki blagajni vsaj 10 ljudi v vrsti)

V glavnem gužva
stupid-1.gif

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Zakaj si bil pa ti tam? A si že vse pojedel da si moral tja?

Eni se pa res obremmenjujete. Kot pri 24ur včeraj, kjer so po trgovinah hodili in snemali kaj kdo kupuje. Zraven pa "novinarka" reče da imajo vsi polne vozičke, pa edini voziček ki ga posnamejo ma ene 4 artikle not (kruh,mleko,salama).

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.099
139
63
okolica mesta
Pomoje je bolj to da ljudje pred novim letu niso veliko nakupovali, zdaj pa je treba spet malo kupit za sproti in tako spet čez par dni. Npr. na rudniku je popoldan vsak dan gužva.

lp

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Beeeeee, beeeeee, beeeeee

Želiš...?
confused-1.gif

Ne teb, ostalemu narodu, ki kupuje vse v zadnjih minutah. Nebi rekel, če bi bile razprodaje al kaj podobnega pa je bil običajni teden.
A nismo imel enega referenduma, da bodo ob nedelja in praznikih trgovine zaprte
confused-1.gif

P. S.
Pri nas doma je bilo kupljeno že vse 14 dni pred božičem in novim letom - mesnine in kruh.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Beeeeee, beeeeee, beeeeee

Želiš...?
confused-1.gif

Ne teb, ostalemu narodu, ki kupuje vse v zadnjih minutah. Nebi rekel, če bi bile razprodaje al kaj podobnega pa je bil običajni teden.
A nismo imel enega referenduma, da bodo ob nedelja in praznikih trgovine zaprte
confused-1.gif

P. S.
Pri nas doma je bilo kupljeno že vse 14 dni pred božičem in novim letom - mesnine in kruh.

fajn za tebe, jaz pa ne jem rad starega kruha

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Važno, da je bil referendum pred leti, ko so bili ljudje proti nedeljekim delom, pride € Jankovič MEČKATORI in vsakemu ustavnemu sodniku nekaj 10.000€, pa referendum lepo razveljavilo....lepo je biti ovca v SLOVENISTANU.

VRŽEŠ DENAR ZA REFERENDUM = PLAČAJO OVCE.....

Ja, taisti narod pa sedaj okupira trgovine ob nedeljah, ker so tok bogi med tednom z vzgojo otrok? Dvoličneži na kvadrat.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj

[/QUOTE]

fajn za tebe, jaz pa ne jem rad starega kruha

[/QUOTE]

bogi revež, nikoli slišal za zmrzovalnik?
stupid-1.gif

Nazadnje urejeno: