Gneča v BTCju

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Baje so danes redarji zaprli območje in usmerjali promet, ker je bila taka gneča. A to je bilo že zjutraj ali se je začelo šele kasneje? Ob 12.00 je bilo za preživet?

Blankman

Pripravnik
2. sep 2007
290
0
16
Ja ne vem kje si bil v btcju, mi smo hoteli ravno nekje ob 5ih, pol 6ih v city park in sem parkiral pri toyoti in šel peš, ker si za v btc čakal ...v koloni.

B81

22. jul 2007
37.743
11.019
113
Citat:
Uporabnik pikijakob pravi:
Kakšna tema....mislm.....bruh bruh

tu pa se sami 'močni' kregajo
grin1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Saj se mi kar smilite Ljubljančani ker rinite v tisto trgovsko štalo. Osebno bi si raje vzel 35 minut in se odpeljal do Celja kjer imaš prav tako vrh glave trgovin nekaj sto metrov od izvoza z avtoceste, obenem pa se da tudi parkirati.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
očitno je bilo veliko darilnih bonov pod jelkami... nekateri pa zdej nabavljajo za dedka mraza...

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Pikole. Sam je res folk navalil v BTC. Imam v Conrad in Delko extra popust, pa se sploh tja ne morem dostavit.
jezen.gif

TRD, čestitam
zmaga.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.384
1.250
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Blankman pravi:
Ja ne vem kje si bil v btcju, mi smo hoteli ravno nekje ob 5ih, pol 6ih v city park in sem parkiral pri toyoti in šel peš, ker si za v btc čakal ...v koloni.
Ob šestih sem šel izpred Koloseja ven, pa sem bil v par minutah na AC. V kontra smeri slabi dve urci prej enako. Par minut.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Kadar se mimo peljem so eni in ta isti uvozi zabiti.
A to hodte samo v določene trgovine? Tam za štreko, mi namreč deluje vse nekam prazno.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Saj se mi kar smilite Ljubljančani ker rinite v tisto trgovsko štalo. Osebno bi si raje vzel 35 minut in se odpeljal do Celja kjer imaš prav tako vrh glave trgovin nekaj sto metrov od izvoza z avtoceste, obenem pa se da tudi parkirati.
Ej, eni ste pa požrli vso pamet tega sveta.
Dej naslednjič, ko te partner kliče za sestanek, mu povej, naj faking centralo preseli v Celje, ker se tebi ne da rinit v gužvo. Ali pa v Vukojebino ob hrvaški meji. Tam ziher ne bo gužve.
cheer.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Nekaj je posel in tam pač stisneš zobe ter opraviš. Nekaj pa je prostovoljni shopping kjer imaš možnost vpliva na vsaj dva faktorja:

1. datum in uro obiska prodajaln
2. izbiro prodajaln oziroma lokacije

Pri točki 1 bom povedal, da so ljudje ovce. Lepo bi šli v šoping teden prej, večina izdelkov ima dovolj dolg rok uporabnosti, tistih par pa se kupi kje drugje v zadnjem trenutku ali pa predhodno da v zamrzovalno skrinjo. Ampak ne. Vsi raje rinejo v trgovine zadnje dni pred novim letom.

2. točka se delno navezuje na prvo. V BTC mnogi rinejo tudi zato ker je vse tam, nabavijo darila, babure komplicirajo s cotami, parfumi in ostalimi oslarijami in seveda to najraje počno tam, kjer imajo 50 izgovorov, da stvari ne kupijo v prvi trgovini. Izgovor v smislu "pejd, greva pogledat še v naslednjo in se bom potem odločila..." Darila se lahko kupijo krepko vnaprej, v miru, brez gneče, pogosto po nižjih cenah. Razen če so vaša darila v stilu kilograma nasekanih svinjskih zrezkov.

sad

Guru
24. avg 2007
21.197
9.834
113
Super spis, sicer brez vrednosti, vendar super
cheer.gif
.
Sicer pa, danes ni bilo hudo med 12.00 in 14.00. Znosno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.175
6.986
113
pri taščici
Najbrž se pozna da je imel špar danes 10% bonusa.
OB 10 uri na viču je bilo kar "polno"
"Čez" BTC sem moral iti nazadnje pred dnevi (prejšnji teden) zjutraj malo po 9 uri pa je že precej stalo.
Da ne govorim kakšna gužva je bila v soboto večer okol rollbara in koloseja.
Nekaterim se še ne pozna recesija!

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
Saj je povsod zabasano...na šihtu sem gledala Letališko, ki je bila skoraj do obvoznice čisto polna....na izvozu iz avtoceste na rudniku itak kriza...folk v shoppingu pa še 2 sta se zaletela...