gibanje cen stanovanj v prihodnosti

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Ja, te cene (tudi zaradi Hilda quality izvedbe) pa so dejansko nizke.

Ampak boš imel za sosede čefurje, "socialce", pa še kakšen vehabija se bo našel...

Jaz za stanovanje v Hildih dvorih ne bi dal niti 600 evrov kvadrat. Zaradi gori naštetega...

tomi

Guru
1. sep 2007
18.711
9.918
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Tak lepo, kot tile na slikah
smile-1.gif

Btw, na Streliski blizu tus pumpe sta dva habakuk bloka.

tam je fajn, maš daljnovod tak blizu, da lahko cote na njem sušiš, v bodoče pa bo še obvoznica mimo šla, res bigwin
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.713
10.977
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
smile-1.gif

tam je fajn, maš daljnovod tak blizu, da lahko cote na njem sušiš, v bodoče pa bo še obvoznica mimo šla, res bigwin
grin1.gif

Daljnovoda sploh videl nisem, za obvoznico pa tudi ne vem
smile-1.gif

Meni je to zraven stanovanj v Sernčevi ulici v Mb elitna lokacija.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Jaz za stanovanje v Hildih dvorih ne bi dal niti 600 evrov kvadrat. Zaradi gori naštetega...

Hahaha?

Jaz kvečjemu za neprofitni najem... pa še tisto, če bi bil v zgodnjih 20-ih letih. Da, bi pa družino tja vselil
bonk.gif

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Hahaha, samo tole pa je dobesedno "delanje norca".Če so te stanovanja na koncu 1k€/m2 bo že veliko..

Zanimivo, kako nekateri, ki zelo verjetno do konca življenja ne bodo prihranili 20.000 evrov, z hahaha komentirajo njim nedosegljive cene. In njim nedosegljive številke.

Jaz recimo ceno 1.500.000 dolarjev za dobro violino sploh ne komentiram, še najmanj ne z hahaha...

Aja, sem pozabil, da je bil splet narejen zato, da ljudje komentirajo čisto vse, pa magari z "hahaha"...

Tako komentirajo zato, ker NIMAJO najmanjšega POJMA ne o cenah, ne o kupni moči nekaterih, ne o tem, kaj je elitna lokacija, kaj pa je vukojebina...

Mimogrede, tisto stanovanje ob Ljubljanici z pogledom na Tromostovje, ki se je enkrat v lanskem letu prodajalo po 6.500 evrov kvadrat, je že šlo.

Hahahahahahahahahahaha...

Citat:
Ja, te cene (tudi zaradi Hilda quality izvedbe) pa so dejansko nizke.

Ampak boš imel za sosede čefurje, "socialce", pa še kakšen vehabija se bo našel...

NA čemu si to ti, daj še nam malo; hahahah
nahrung002.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.711
9.918
113
40
MB
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
smile-1.gif

grin1.gif

smile-1.gif

bi rada bla elitna ja, ampak kaj pa vem, take stvari pač zmotijo, vsaj mene, da ti ob vsakem dežu lasje pokonci stojijo ko je tak naelektreno ozračje
grin1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.032
11.154
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
smile-1.gif

grin1.gif

smile-1.gif

Znanec zahteval meritve sevanja, in jih je prodajalec naredil, so v "mejah".Tak da lahko greš bivat noter, če te ne moti brnenje. Znanec je vseeno rekel ne hvala.

Nazadnje urejeno:

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.032
11.154
113
Ne vem no, prej bi rekel da ni denarja in se vse prodaja. Vsaj v podravju...se mi zdi da se vsaka druga hiša in stanovanje prodajata :S Kaj to pomeni ne vem točno. Po mojem bo bolj, da je folk broke.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
A si prebral sploh članke... kupujejo se tile nasedli projekti po "dragih" cenah.

Prodaja se pa itak vse, da ni tole kaka referenca.... tisto je pa tudi moj avto na prodaj, če mi ga kdo kupi za 2x cene.
evil.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Pa saj ni čudno, obrestne mere na bankah so smešno nizke, euribor je celo negativen, tako da je za marsikoda nakup na kredo bolj ugoden, kot najemnina. Tako da če ima kdo cilj dlje časa bivat v bloku, potem je nor, če ne kupi.

btw, a ve kdo v čem je finta, da recimo sparkasse ne upošteva negativnega euribora, ampak računajo euribor 0, če je le-ta negativen, ter ne priznavajo mnenja ZPS in združenja bank. Sem bral članek, da razmišlja ZPS o sodni poti...

jurek1973

Guru
3. sep 2007
4.170
1.153
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
btw, a ve kdo v čem je finta, da recimo sparkasse ne upošteva negativnega euribora, ampak računajo euribor 0,
Verjetno že imajo kaj v kreditni pogodbi o tem napisano.
Nekater banke imajo "obrestna mera znaša euribor + x%"
nekatere imajo "obrestna mera znaša euribor + x%, vendar ne manj kot x%"

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Pa je to legalno, če je tako napisano v pogodbi, ker sem bral članek, kjer pravi ZPS da nimajo prav in da bodo šli na sodišče če bo treba?

Ima kdo od sparkasse pogodbo, da vidi vsebino?

B81

22. jul 2007
37.713
10.977
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
smile-1.gif

grin1.gif

smile-1.gif

Znanec zahteval meritve sevanja, in jih je prodajalec naredil, so v "mejah".Tak da lahko greš bivat noter, če te ne moti brnenje. Znanec je vseeno rekel ne hvala.

A dejansko se slisi brnenje daljnovodov?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
200 in 400 kV skoraj vedno, posebej v vlažnem vremenu. 110 kV pa precej poredko, je pa tudi manj problematičen.

Sicer pa ni čudno, da se spet več prodaja, narod ima nekaj denarja prišparanega, obresti pa so zastonj. Recimo že za moje stanovanje bi bil mesečni obrok najemnine nekje na nivoju anuitete pri 12 letnem kreditu za njega.