gibanje cen stanovanj v prihodnosti

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Seveda, jurja ali pa še bolje, 500€ je spodobna cena ane?
bonk.gif

2500 je bilo absolutno preveč, pa upam stavit, da se na dobrih lokacijah dobre gradnje tudi danes prodajo za tak denar.

Kaka luknja polkletna v vukojebini pa je seveda tut 1800 preveč...

Lokacija, lokacija, lokacija, potem dolgo nič, potem pa kvaliteta gradnje in optika
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ena simple matematika

dejmo 2000 za kvadrat, da je lažje računat.
4 članska familija lepo živi v 100 kvadratih..
to je po tej matematiki 200k, nova na dunajski so po 400k.

pri 200k denarja je bilo še dobrih 200k davkov. se pravi 400k.
400k je pri prodaji tehnike 8mio prometa.
navadno pa ene 4 mio storitev itd.

da lahko narediš z enim zaposlenim 4 mio storitev moraš imet še neko zaledje itd. v grobem firmo z 10 do 15 mio prometa.

kok slo firm dela take promete?

zdej pa dejmo not cifro 400k za stanovanje, cca 850k z davki...

to se morš namatrat in namatrat da ustvariš.

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.092
3.594
113
41
Lj
Ljudje bi dejansko dajali toliko denarja da ostanejo v Sloveniji? Medtem pa tujina čaka.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
to matematiko mi je dal model, k ma..no..pustmo..nič mu ne manjka.

je rekel za zemljo na robu lj hočejo tok, pa bajta, pa to..pa to je en mio..to je najmanj 3 firme..to je 30 prometa..a so nori.

in pol sem računal in..ja..nori smo..jaz sem dal za bajto tok, da če bi lahko zdej dobil nazaj..kupim enosmerno akrto..nekam na jug..moprje. in to je to.
ampak ne..oči pa mami bliz..pa prjatli..pa kle je lepo..pa to pa un. pa otroc bodo hodil v šolo..pa angleščino..pa lalal.

pa se matral še bolj k mi.

zdej me je pogrel. vedno em to pogreje. prjatu mi prav..pa ko ti je kriv. zaradiš bolje od mene..a nije ti ok..juriš za kolima, telefonom, televizorom, biciklom. vidi mene. ništa mi ne fali. in mu res ne. pa se da še bolje živet kot živi on.

guardy

Guru
3. avg 2007
8.519
1.110
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Najbolj glasni so tisti, ki imajo največ za zgubiti
smile-1.gif

Kaj že? kredit za moj flat?
Najbolj glasni so tisti, ki si nimajo s čim kupit oz majo za nekaj v vukojebini, živeli bi pa v centru dogajanja
wink-1.gif

javr

Guru
6. dec 2011
1.933
1.149
113
Katera je največja ali katere so prve tri nepremičninske agencije za stanovanja na področju Ljubljane ?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.153
6.965
113
pri taščici
Dvomim da se bodo prodala za jurja. Vsaj ne v bližnji prihodnosti. Je na markovcu dovolj praznih stanovanj katerim bi osebno dal prednost pred nakupom v nokturnu.

B81

22. jul 2007
37.713
10.977
113
Tak lepo, kot tile na slikah
smile-1.gif

Btw, na Streliski blizu tus pumpe sta dva habakuk bloka.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.269
7.051
113
Tisto poznam ja, bogatija, no..saj če bi cel life imel cilj biti v bloku potem že pač kupiš kaj takega, ker je tudi primerno velko...ampak drugače pa...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.153
6.965
113
pri taščici
Nekateri bloki v Nokturnu naj bi bili precej zafusani. Nekateri pa ok. Kateri pa so sedaj kateri pa nimam pojma.
Je pa lokacija top za oddajanje študentom ki studirajo v izolski bolnici. Za kopanje pa je pes kar dalec, pa se nekaj klanca.

Nazadnje urejeno:

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
592
113
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Hahaha, samo tole pa je dobesedno "delanje norca".Če so te stanovanja na koncu 1k€/m2 bo že veliko..

Zanimivo, kako nekateri, ki zelo verjetno do konca življenja ne bodo prihranili 20.000 evrov, z hahaha komentirajo njim nedosegljive cene. In njim nedosegljive številke.

Jaz recimo ceno 1.500.000 dolarjev za dobro violino sploh ne komentiram, še najmanj ne z hahaha...

Aja, sem pozabil, da je bil splet narejen zato, da ljudje komentirajo čisto vse, pa magari z "hahaha"...

Tako komentirajo zato, ker NIMAJO najmanjšega POJMA ne o cenah, ne o kupni moči nekaterih, ne o tem, kaj je elitna lokacija, kaj pa je vukojebina...

Mimogrede, tisto stanovanje ob Ljubljanici z pogledom na Tromostovje, ki se je enkrat v lanskem letu prodajalo po 6.500 evrov kvadrat, je že šlo.

Hahahahahahahahahahaha...

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Jordan pravi:
Hahaha, samo tole pa je dobesedno "delanje norca".Če so te stanovanja na koncu 1k€/m2 bo že veliko..

Zanimivo, kako nekateri, ki zelo verjetno do konca življenja ne bodo prihranili 20.000 evrov, z hahaha komentirajo njim nedosegljive cene. In njim nedosegljive številke.

Jaz recimo ceno 1.500.000 dolarjev za dobro violino sploh ne komentiram, še najmanj ne z hahaha...

Aja, sem pozabil, da je bil splet narejen zato, da ljudje komentirajo čisto vse, pa magari z "hahaha"...

Tako komentirajo zato, ker NIMAJO najmanjšega POJMA ne o cenah, ne o kupni moči nekaterih, ne o tem, kaj je elitna lokacija, kaj pa je vukojebina...

Mimogrede, tisto stanovanje ob Ljubljanici z pogledom na Tromostovje, ki se je enkrat v lanskem letu prodajalo po 6.500 evrov kvadrat, je že šlo.

Hahahahahahahahahahaha...

Oooo, znanstvenik razsvetli nas s cenami v Celovških dvorih.
stupid-1.gif