Galaxy Nexus

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Ok, kateri nexus se zdaj splača nabavit in kolk to stane? Rabi stric en dober smartphone za prezentacije, pa nebi ravno dajal 600 za iPhone ali S3.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sem imel CM10, super, fina zadeva. Nimam kaj za pripomniti. Motila me je edino odsotnost smart stay, kill tipka v task managerju, auto answer na BT slusalki.. pa se kaksna malenkost.

Vceraj sem gor dal Omego 30 in je super. Kernel imam se original, na 28-ki sem imel siyah 1.7 in je stvar letela. Edino mal zoprno je iskat kompromis med OC pa standby baterije
smile-1.gif

Priporocam pa tudi Android Revolution HD. Fina zadeva, bazira tudi na stock romu, samo je lepo spolirana. Ni kaj rect.

I

Izbrisan uporabnik 474

Ja, to je pač kompromis med CM10 in TouchWiz. Če hočeš raketo, potem je CM10 all the way. je pa treba pozabit na funkcije, ki odžirajo pomnilnik.
Revolution HD se meni ni dopadel, ne vem zakaj. Sam prisegam na Omego (pač, TouchWiz funkcionalnosti so biser), čakam da danes izide v31, pa Siyah gor, OC na 1.5GHz. to je moj kompromis, baterija zadovoljivo dolgo.

Z 4.1.1 ni več vidne razlike med CM10 in Omego kar se hitrosti tiče.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Ja, to je pač kompromis med CM10 in TouchWiz. Če hočeš raketo, potem je CM10 all the way. je pa treba pozabit na funkcije, ki odžirajo pomnilnik.
Revolution HD se meni ni dopadel, ne vem zakaj. Sam prisegam na Omego (pač, TouchWiz funkcionalnosti so biser), čakam da danes izide v31, pa Siyah gor, OC na 1.5GHz. to je moj kompromis, baterija zadovoljivo dolgo.

Z 4.1.1 ni več vidne razlike med CM10 in Omego kar se hitrosti tiče.

Kaj te pa je motilo na Revolution? Saj je v osnovi isti smorn, kot Omega... A za Omego so ze naredil OTA updejte, nisem se pogledal, sploh..

I

Izbrisan uporabnik 474

Ne vem, ne spomnim se. Takrat ko sem menjaval ROM so ravno prišli prvi buildi z unofficial JB. Probal sem vse živo - Criskelo, Omega, Revolution... Pri nobenem ni bilo "to to." Sem takrat prešaltal na CM10 oziroma njihovo "vejo" temasek. Resnično zadovoljen, ampak pogrešam TouchWiz. Recimo jutranja budilka, ko ti pove, kakšno je vreme in katere obveznosti imaš (sam ogromno uporabljam koledar, imam 11 različnih podzvrsti v koledarju), všeč mi je koledar od TouchWiz-a, swipe-to-call (sicer to ima tudi exDialer, ki ga uporabljam na CM10, ampak ni tako dobro implementiran), podpora google Drive ter Dropboxu direktno v galeriji, sinhronizacija galerije z Facebookom... Teh malenkosti je veliko in ko se jih enkrat navadiš, jih potem na kakšnem AOSP prav pogrešaš...

Kakšna pa je tvoja primerjava med trenutnimi izdajami Revolutiona in Omege?

Qmi

Fizikalc
22. jul 2007
1.056
1
38
41
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ausc pravi:
Ce smo ze natancni, 9250 ni vec ta nov, zdele je ravno ven prisel lg nexus 4
smile-1.gif

Če že hočemo biti natančni, LG Nexus 4 šele pride.
evil.gif

Predstavili naj bi ga v ponedeljek
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
Tudi nexus s je zelo spodobna zadeva. Ga je imel moj foter. Ce kupec ni tehnoloski frik in rabi samo tel ki enkstavno dela, je to dober nakup

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Rabi se zanesljiv telefon, na kateremu dela internet prek 3G in Wi-Fi enako hitro kot na iPhone/SGS3. Poleg tega se bo veliko telefoniralo zato je dobra avtonomija +.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
O primerjavi hitrosti tezko recem, ampak zadeva je cisto spodobna in zanesljiva. Malo dvomim da dela enko hitro kot sgs3, sploh ker sta 2 generacije in par stotakov narazen