Galaxy Nexus

mm46

Pripravnik
5. sep 2007
597
7
18
40
Mislim, da on bolj primerja galaxy nexus in L9... pa tudi v tem primeru bi jaz veliko raje vzel nexusa, že zaradi boljšega supporta direkt od googla

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Jutri je baje predstavitev androida 4.2 in izdaja novega nexusa od LGja.Tako, da lahko pričakuješ updejt še v novembru. Dvojni taskbar menu je lepa pridobitev, ko tudi spremenjen gui kamere, da ni vse tak nabasano
smile-1.gif
Je še kaj omembe vredno?

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
ksz

Bi menjali One X za Nexusa? Ce predpostavimo, bi bi bila menjava 1:1, brez doplacil. Hardwarsko sta tam tam, mogoce Nexus malenkost hitrejsi, a z malenkost slabso kamero, izgled in material je po slikah sodec HTC v prednosti, programsko pa ima zame Nexus eno veliko prednost in sicer AOSP andrid s takojsnjmi updejti (sicer bo htc sigurno se nakaj casa v igri z raznimi custom romi, pac z zamikom in nikoli tako bug-free kot nexusa)..

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
ksz.

13.11 je predviden rok začetka prodaje Google nexus 4 (LG nexus) .
Citat:
Nexus 4 comes with a cutting-edge Qualcomm Snapdragon™ S4 processor, to give you the power and speed you need. Zip around the web, experience rich 3D graphics and gameplay, and effortlessly switch between multiple apps without ever missing a beat. With 2GB of RAM and the fastest version of Android ever, Nexus 4 is our snappiest smartphone yet.

Cena: 8gb verzija 300$, 16gb 350$.

cheer.gif

Cooper

Pripravnik
27. jan 2009
498
0
16
Ljubljana
Ovca, ne se preveč veselit. To je cena za nakup preko Google Play, ki je pa na voljo le v parih državah. Cene za nakup preko LG, bojo pa mnogo višje...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Določen prehodni čas bo, samo mislim da se bo kmalu dobilo tudi pri nas za ene 350€.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
@ausc po mojih izkusnjah so lahko custom romi se nevem kak izpiljeni, pa niso niti blizu aosp. ker tukaj zadeva enostavno dela, brez hroscev in zelo hitro. ce ti je to najpomembnejse, potem je nexus logicna izbira. ce si bolj pristas navlake proizvjajalcev, potem raje ostani na one x

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Sej ni problema.
Žlahtne v US&A ko dreka.
pošljejo pač brez škatle
tongue-1.gif

Konec meseca naj bi bil v prodaji tudi v SLO (po besedah google play-a)..

Kaj pa carina? Edini pameten nakup bo v UK. Glede na naval, bodo zaloge zelo omejene in dvomim, da se ga o dalo dobit po normalni ceni pred novim letom. Sploh če gledam, kolko iphonov naredi apple na dan, pa jim še vedno zmanjkuje zalog... Lahko pa da se motim.
d055.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
btw Glede na sgs3 ima kar nekaj pomanjlivosti.

1. Vsaj na začetku čudna resolucija zaslona
2. Ni prostora za spominsko, kar je pomojem največja napaka, ker slabih 16GB ne more bit dovolj, pa da še kak trdiš da je.
3. Zadnja ploščica je steklena in se je ne da kar tako odstranit
4. Nima s voice?

Je pa lepši, s "hujšim" zaslonom in zmogljivejšo grafiko in dvojno količino ram-a. Ampak glede na to, da se sgs3 da dobit nov, brez naročnine, za 400 eur...

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
malo ti tu mesas hruske in jabolke, predvsem pa pozabljas na lepote golega androida. ze zdajsnji nexus lepse dela od sgs, tanovi ga bo pokopal, ne glede na to kaki hw ima kateri.
tocka 1 je wtf, pri drugi ti povem da je dovolj, oz je to stvar osebnih navad, 3. je spet wtf, 4. pa hu kers

in logicno, ce je nov model, ne more bit cena nizka. se nikoli ni bila. koliko je ze sgs3 stal ko je ven prisel?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Lepota golega androida? lstvar okusa
wink-1.gif

Jaz pa ti povem, da 16GB ni dovolj
smirk-1.gif
In nepoznavalci, niti ne vejo, da je to pomankljivost, obenem pa tut nena redno priklapljajo telefona in brišejo zadev.

Me care
smirk-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ja no vidis, stvar posameznika. meni je 16 gb da prek tece. filmov nimam gor, se najmanj hd kot nekateri biserji, na kameri snemam filmcke in ne celovecerce. tako da prostor ostane za muziko, slike in aplikacije.
lepota pa je bila bolj misleno kot kaj dobis, ne kaj vidis
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
OMFG!!! sele zdaj sem opazil s kom si pravzaprav dopisujem! iTriper!! dude...wtf??? ti si bil ja najbolj nadlezn in najbolj zagrizen militantni jabolcnik... anti android like 4evah!?!? kaj se je zgodilo??
smile-1.gif

ze vidim kam zdaj stvari vodijo pri tebi...sgs3 über alles?
smile-1.gif