Galaxy Nexus

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Hahahahaah ne no. Pa nisem (bil) jaz itriper
wink-1.gif

Sporočilo iz teme sgs3: "Evo me
evil.gif
Ponudba 4s 32gb je bila tak slaba zadnja 2 tedna, da sem mogo nekaj nabavit.Sem že flešno na latest official pa da vidimo, kak to dela. "

Morem rečt, da mi je postal android všeč.Zaenkrat sem še brez errorjev, funkcij je malo morje, gui je karlep, ampak malo se še bom mogo navadit na samo velikost telefona.Velikost zaslona pa je omg
smile-1.gif

Všeč mi je tut abecedni stolpec za hitro premikanje med stotinami mp3jev, po imeniku itd, kot na iphonu.. To bi zelo pogrešal.Malo tut pogrešam volume switch kot hardware gumbek, ampak mam fajn vgrajen widget tak da bo to tut ok, samo pač nem mogo to v žepu vklopit, kot sem bi, navajen. All in all nad pričakovanji.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ce si ti presaltal, potem gladko obstaja upanje za celo iRaso, da "spregleda"
smile-1.gif

zdaj pa cakam na stage 2. ---> da pogruntas da so razni sgs3, one x ipd sicer ok zadeva, ampak ultimativna zadeva pa je nexus
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Heheh In apple in google delata bedarije in si kopljeta jamo. Prvi spi na lovorikah in premalo spreminja, dodaja v ios. Drugi pa prodaja poceni slabe in počasne telefone, kateri ne vzbudijo veselja do androida pri uporabnikih.

2 kolega nexusa. En 2 leti starega, en pa še aktualnega.Kolko sem videl, pa zdaj vidim na svojem mi nič ne fali, seveda pa bi mogo res vse preverit in primerjat. Bom kasneje kaki youtube video pogledal o nexusu, da vidim razlike v gui, ostalih sprememb pa nebi smelo bit ne vem kolko.

O nexusu pa nisem razmišljal, ker kot sem že omnil, mi ne zadošča količina pomnilnika pa tut novi je pred vrati in bi kasneje težje prodal dalje.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ios je res boooring. pocasni mini androidi so pomoje tudi najvecja napaka googla, ker ko tisto probas te res mine volja da bi kdaj se drugega androida probal.

meni je nexus ql iz preprostih razlogov: zelo poceni za to kaj dobis, dela ko raketa, napak prakticno nima, hitri apdejti

Neuromancer

Fizikalc
24. jul 2007
344
116
43
Najbrž res
smile-1.gif

Zaenkrat mi je telefon še ne ponuja, me pa zanima, ali je treba pred nadgradnjo backupirati zadeve?

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ja saj meni tudi ne. pa ves ce imas googlove verzijo nexusa, ali samsungovo? si do zdaj dobival redno? ker samsungova pride z mesecnim zamikom.
ni treba backupa delat

Neuromancer

Fizikalc
24. jul 2007
344
116
43
Do zdaj mi ni ponudil še niti ene same nadgradnje. Piše pa Android 4.0.1, build ITL41F.I9250XWKK8, kernel version 3.0.1-ga052f63 android-build@apa28 #1. Je neka butasta verzija, ki ne zna niti Googlovih aplikacij posodabljat.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
ja samo vseeno bi mu ze davno moralo 4.1 ponudit. na googlove je prisla junija, na samsungove julija

BeerBelly

Pripravnik
5. dec 2007
445
1
18
Obišči stran
Meni link sicer dela, ampak zdaj ko sem kliknil na njega mi napiše da ni kompatibilen z mojim Nexusom
smile-1.gif
Mogoče se moraš logirati v Google Play?

Ime je pa: GN Official Update Checker

Steve

Guru
13. avg 2007
10.011
1.905
113
jaz sem tudi na samsungovo verzijo naletel. sem flesnil gor yakju in je poskrbljeno za takojsnje apdejte

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
btw Glede na sgs3 ima kar nekaj pomanjlivosti.

1. Vsaj na začetku čudna resolucija zaslona
2. Ni prostora za spominsko, kar je pomojem največja napaka, ker slabih 16GB ne more bit dovolj, pa da še kak trdiš da je.
3. Zadnja ploščica je steklena in se je ne da kar tako odstranit
4. Nima s voice?

Je pa lepši, s "hujšim" zaslonom in zmogljivejšo grafiko in dvojno količino ram-a. Ampak glede na to, da se sgs3 da dobit nov, brez naročnine, za 400 eur...

1. resolucija je 768 x 1280 pixels
2. Tudi meni je 16gb čist dost... Sej ne snemaš 2 urni koncert...
tongue-1.gif

3. Isto kot pri iTelefonih...
grin1.gif

4. koliko uporabljaš S voice?

Je pa takojšen update, ko ga google izda... Ne pa tko, kot pri operaterjih, ko morš čakat po par mesecev..

Kar se carine tiče; Če pride kdo na obisk, ga lepo prnese s sabo. Bo pa vrjetno cena + ddv + carina še vedno cenejša, kot pa nabava iz UK....

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Zate, k imas fon za sms, klice pa mejle, je 16 gb vrh glave, ja.
evil.gif

Mi je pa zanimivo, da se noben ne usaja za zadnjo sipo. Pogresam trollanje fanboyev o neizmerno neumni izbiri materialov za ohisje.
evil.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
btw Glede na sgs3 ima kar nekaj pomanjlivosti.

1. Vsaj na začetku čudna resolucija zaslona
2. Ni prostora za spominsko, kar je pomojem največja napaka, ker slabih 16GB ne more bit dovolj, pa da še kak trdiš da je.
3. Zadnja ploščica je steklena in se je ne da kar tako odstranit
4. Nima s voice?

Je pa lepši, s "hujšim" zaslonom in zmogljivejšo grafiko in dvojno količino ram-a. Ampak glede na to, da se sgs3 da dobit nov, brez naročnine, za 400 eur...

1. resolucija je 768 x 1280 pixels
2. Tudi meni je 16gb čist dost... Sej ne snemaš 2 urni koncert...
tongue-1.gif

3. Isto kot pri iTelefonih...
grin1.gif

4. koliko uporabljaš S voice?

Je pa takojšen update, ko ga google izda... Ne pa tko, kot pri operaterjih, ko morš čakat po par mesecev..

Kar se carine tiče; Če pride kdo na obisk, ga lepo prnese s sabo. Bo pa vrjetno cena + ddv + carina še vedno cenejša, kot pa nabava iz UK....

Tukaj na LGju izgleda, kot da se sploh ne da nič odstranit.Unibody? Pri i4/4s/5 pa odviješ 2 pentalob vijaka z najmanjšim navadnim šraufncigrom. s voice pa sem vbistvu že 2x uporabil za alarm in timer, omogoča pa še mnogo več stvari.Večina dejansko deluje, ko sem testiral, pri kakih daljših stavkih, pa se lahko hitro zatakne.Imajo še prostora za izboljšave.
smirk-1.gif

raners

Majstr
4. mar 2008
2.842
462
83
Ve kdo, kje bi v Mariboru imeli razstavljenega Samsung Galaxy Nexus (in tudi Samsung Galaxy SII)? Rad bi ga pač prijel (Nexus-a), da vidim, kako sede v roke in tudi primerjal, kako se odnese občutek v rokah v primerjavi z Galaxy SII...

Ne morem se odločit, kateri telefon bi kupil med tema dvema... Hkrati bi rad večji zaslon in čimmanjši aparat, kar pa vem, da ne gre skupaj... Kaj štejete kot prednost Nexus-u pred SII, razen zaslona, ki je večji in ima boljšo resolucijo in rednih posodobitev? Baterija in velikost sta mi v prid SII. Kaj je vaše mnenje? Kaj bi vi kupili in zakaj?

Nazadnje urejeno: