Fukcionalna vadba aka. Crossfit

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
kaj pomeni vredu? more bit špaga, al zajla...?
to sem kupu kak let nazaj http://www.ebay.com/itm/2-8M-S...ME:L:OC:GB:3160

Pri nas jih ima tudi dosti tako.
Ampak en frend ima sedaj namesto te špage ki je tu, tisto od Rogue in je rekel, da se hitreje vrti oz. da je čisto nekaj drugega kot tista prej.
Js sm dal za kolebnico 25€. Za teh 20€ razlike se ne bom sekiral...še posebej ne, če pogledaš, da jo imaš kar lepo število let, če je ne razbiješ....

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Ah..če bi prejšnji teden to videl bi mogoče še celo naročil iz eu, zdaj pa sem že tako nestrpen da hočem kolebnico danes, tako da zavijem v SD in kupim pač neka jajca...glede na to, da rabim za učenje, bi bil pomoje štrik tudi ok. Za neko hitrostno zadevo pa še bo čas, pa pač takrat nabavim orenk
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.784
113
40
MB
nimajo v SD, sem bil gledat, jaz mam tud neko tako varianto z ebaya, mislim da je bla okol 7 €
mislim, da boš jo prej našel v herkulu na glavnem trgu, ampak je ista ta varianta ko jih je poln ebay za 2x cene

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Eh, pol pa nič, bom potrpel pa naročil iz ebaya, 15 pa že ne dam za ta jajca
wink-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
sej imaš tudi iz eu http://www.ebay.co.uk/sch/i.ht...c=3&_sop=15

@rocky9 v moje linku sta bili dve (zame in za mojo), v primerjavi s tabo je to potem 50€ razlike;)
kot si rekel, ČE ne rabiješ;)
hitreje se vrti, slabše je:) kot bi se dvigoval z elastiko. treba natrenirat s špago delat du;)

Razbit sem mislil ročajev...kabl je itak potrošni material
smile-1.gif

Zakaj že je slabše, če se hitreje vrti?
smile-1.gif

Nikjer te ne bodo prisilili, da moraš delat z njihovimi kolebnicami. Ponavadi imaš vedno svojo. Vsaj jaz sem imel svojo v ZG (pa tudi vsi ostali, kolikor sem videl).
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Me zanima, kako bodo ocenjevali tole...IMO pretiravanja, itak se gre za kardio in skill vajo, s tem da se dela triple ali pa več, se ne doda nekega bistvenega elementa, le pač večji skill moraš met.

raje bi bil večji poudarek na gimnastičnih vajah, te so vsaj koristne, medtem ko TU ne vem zakaj bi bil bolj, kot DU
wink-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
da je hitrejša "slabša" sem že napisal, ker ti pomaga:) pol bi lahko imel tudi tako z motorčkom, pa se 16x zavrti;) a štekaš:)?
če se trenira, se ne išče bljižnic;)

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Razlika je v treniranju "za sebe" ali v treniranju za "tekmovanje". V vsakem športu je tako.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Ti kar, itak je ta tema bolj kot ne nedejavna, pa paše, če kdo kdaj napiše
wink-1.gif

Zanimivo, da se ta "šport" pri nas ne prime tako, kot se je recimo v tujini, kjer so čisto nori okoli tega...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.851
6.955
113
Ma..saj ne rabim tistega bikastega usnjenega, ko rabiš še nekoga da ti pomaga not prit
smile-1.gif

Nekaj samo..toliko da se malo oprem na pas, ko zagusti, itak se v WODih ne dela z kaj več kot 80% 1RM, kar pa ni neke sile. Pa lažje je ježek, če imaš recimo kombinacijo squatov, burpejev, ipd...kjer bi te pas oviral in bi ga moral vedno dol dajat pol pa spet gor. Pas na ježek pa samo odpreš, narediš burpije, nazaj zategneš in gremo dalje
wink-1.gif

Sem nabavil v SD neka jajca, 10 al kolko eur, pa je čisto kul, razlika v drži pa je tudi neverjetna
wink-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.470
9.784
113
40
MB
ja saj vem, mam tudi jaz na ježeka, pač vedno me kurcajo kaj mam to nekaj čunga lunga
grin1.gif