Malo sem gledal slovensko sceno na forex področju in naletel sem na vaš forum. Oglašam se zato, ker je pri temi Finanzas Forex andrej24 citiral velik del vsebine moje spletne strani
www.zlata-jama.com, pri tem pa ni navedel izvora, zbrisal je celo moje linke in vstavil svoje.
Zlata jama je neformalen forex klub zanesenjakov, ki hočejo dolgoročno narediti profit s trgovanjem na forexu. Kdorkoli je to poskušal, je verjetno opazil, da ni enostavno. Ker sem ugotovil, da sam ne bom daleč prišel, sem preko spleta povabil še druge podobno misleče, da bi s skupnimi močmi prišli hitreje do rezultatov. Tako nas je sedaj že kar nekaj aktivnih članov, ki si delimo stroške in čas. Raziskujemo forex strategije, signale in EA-je. Rezultate imamo dobre in kmalu bomo imeli svoj članski forum, kjer bo vsak član predstavil rezultate svojih aktivnosti in komentiral druge.
Finanzas Forex (FFX) je prišel vmes kot naročen, da bomo v času učenja lahko oplemenitili svoj denar, preden se podamo na kruti forex trg s "svojim znanjem". Zaenkrat se namreč učimo na demo računih.
Skoraj vsi imamo račune pri FFX in zaenkrat dobro kaže. Andrej24 se seveda spreneveda, saj bo pri FFX nagrajen z 0,5% mesečno od skupnega zneska vseh varčevalcev, ki so vpisani pod njim do 7. nivoja.
Je pa logično, da je mnogo ljudi skeptičnih do FFX. Vsakemu pravim, naj poskusi, saj je minimalni vložek že 100 $. Tudi o Mat projektu se je na forumih govorilo marsikaj, vsi njihovi varčevalci pa so zelo zadovoljni, jih poznam kar nekaj. Ker pa je to rizična naložba, vsakemu svetujem, naj si sestavi plan, kako bo v 6-9 mesecih pobral ven svoj prvotni denarni vložek in pustil v igri samo "lahko privarčevani" denar.
Pogledate si lahko tudi "negativne linke", da si lažje ustvarite vtis o FFX. Pri vsej zadevi je najvažnejši Dukascopy, ki je renomiran evropski forex broker. FFX je samo firma za zbiranje denarja. In ravno to me najbolj skrbi, namreč, kaj bodo storili, ko bo zbranega preveč denarja. Ali bodo zaprli program za obstoječe stranke in odprli novega? To bo eno od vprašanj, ki jim ga bom zastavil, ko pridejo lastniki FFX v januarju 2008 v Zagreb.
V mesecu januarju 2008 nameravamo člani Zlate jame organizirati prvo od rednih mesečnih seminarjev na temo forexa. Dotikali se bomo samega forex trgovanja, strategij in tehnične analize in tudi raznih forex priložnosti, tudi FFX.
Moje mnenje je da najbolj tvega tisti, ki nikoli ne tvega.