Pozdravljeni,
malo spremljam forum...kar se tiče samostojnega FX trgovanja lahko potrdim da je CBFX verodostojna firma!
Me je pa malo zmotilo,da sem opazil kritike glede MAT PROJECT oz. da ne izplačujejo obljubljeno ter da je to goljufija.
Osebno lahko pokažem bančne izpiske IZPLAČIL Mat projekta za obdobje dveh let v višini 10-12% mesečnega donosa! Prav tako sem vem v tem času dobil vloženi denar nazaj z obljubljenimi mesečnimi donosi oz.obrestmi in sem nekaj tisoč eurov v profitu.
Če mi ne verjamete ali če koga izpiski zares zanimajo naj me kontaktira.
Resnica pa je,da so ljudje ki se predstavljajo kot predstavniki podjetja Mat project, z namenom finančne goljufije tako, da ljudem obljubijo, da bodo denar "vložili" v MAT PROJECT, v resnici pa ga vložijo v svoj žep in adijo.
Prav tako nekateri obljubljajo cca.5% mesečnega donosa na podlagi vložka v valutne trge ampak vlagateljem zamolčijo, da s vloženim denarjem upravlja MAT PROJECT in tako vlagateljem vračajo minimalen profit cca.5% od resničnega mesečnega profita cca.10% - seveda s tem dejanjem vlagateljem niso izročena nikakršna dokumentacija (odrezki mesečnih dvigov, pogodb, MAT SHARE na vlagateljevo ime,ipd.), temveč to shranijo sami.
Tako, da prosim ne "pljuvat" po zanesljivem finančnem programu, ki v obdobju dveh let ni niti zamudil s plačili, brez argumetov!
Upiwaily mislim, da je tvoj prijatelj kupil MAT SHARE oz. vložil v firmo Mat project....nakup Mat share se izvrši tako,da investitor kupi MAT SHARE v vrednosti 5.000€ za stroške pa plača 15% oz.750€.
MAT SHARE oz.5000 po treh mesecih (obdobje vezave) postane aktiven, kar pomeni da lahko pobereš dol obresti, če želiš lahko to storiš tudi z glavnico, v višini 30-36% oz.1.500€-1.800€ (v roku treh mesecev je bilo povprečnega mesečnega donosa 12%) - za to transakcijo je potrebno odšteti 150€!
V primeru, če pobeš dol samo obresti SHARE lahko ponovno reinvestiras...
Za temeljitejšo razlago me lahko kontaktirate na
allinmind@volja.net
Želim Vam lepe praznike...