Hmmm,hmmm,...Bax, ki je naredil reklamo....pa naj bo tudi temu tako!!
SLVN...tudi prvi izmed tvojih 17 sporočil se je pričel s številko 1.
Kar se tiče mesečnih donosov 10-12% in potenciranja številk: Zadeva ne funkcionira na obrestno obrestnem računu ampak direktno na glavnico, kot je razloženo v primeru za mat share v vrednosti 5.000€!
Ljudje, lahko še toliko računate kako nemogoče je imeti "toliko" denarja ampak tisti, ki ne pozna samo osnov forexa in se zaveda "moči" FOREX-a, ve da so donosi cca. 100%-150% mesečno mogoči s pravo strategijo dela!
Naj poenostavim:Če se je že kdo poskusil v FX in npr. s SHORT pozicijo "krepko" šel v minus ali celo "sesul" trgovalno platformo naj pogleda s druge strani - če bi odprl LONG bi pa bilo toliko dobička...
Vendar nekateri (cca.3-5% FX traderjev) s pravimi strategijami, znanjem trženja fudamentalnih informacij so "premišljeno in z namenom profita" šli v long pozicijo in s takšno odločitvijo ustvarili visok PROFIT!
Nekateri so imeli "krompir" in so tudi naredili profit, ampak dolgoročno gledano to ni pravi način dela v FX in je obsojen na propad!
Vidim, da glede piramidnih sistemov z znanjem agrumentirate napisano (ThorZEN), jaz tega znanja nimam zato se ne bom spuščal v to temo. Ampak kolikor splošno vem o piramidah opažam, da mat projekt ne deluje po sistemih nagrad, nivojih, marketinga,srečanj...kot opažam, da je to značilno za piramide!
Osebno sem mnenja, da lahko vsak, dobi argumente zakaj in zakaj ne vlagati v tovrstne zadeve, vendar se mi NE zdi pošteno, da nekateri že v samem štartu VSE obsodite na propad oz. goljufijo.
Posebno se mi ne zdi to pošteno, da je tako tudi za Mat projekt, saj je posredno oz. z donosi pripomogel k boljši kvaliteti mojega življenja!
Vsekakor pa ne morem zatrditi, da bo čez 15 let,5let, 5 mesecev, 5 tednov enako, ker če bi bil "mat projekt" odvisen samo od MENE bi šele takrat lahko zanj garantiral - ampak navsezadnje, kaj ni skoraj v življenju vedno tako ?!
Pa lep pozdrav in lepo praznovanje vam želim...