Fak off ljudje....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.544
5.673
113
Šef...šefek...gazda.....name it
grin1.gif

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.439
7.144
113
pri taščici
Suzica, pazi da ne bodo otroc rekel namesto prpa ki ni upal zob za zob, nosil svece na britof.
Tudi ce se tole brise, si je najbrz interesent tole ze sprintal... Da ne govorim o sitnostih ki bi jih imel maverick

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
še neki suzana

a je naš, a je vaš..al čigav je

da lažje napovem rezultat

pa še to
a za litijske angele praviš, da vse vedo, pa ne bodo preprečili..a tko koruptivni so..al je kislca stopla, zalila tistih par celic.

kle se tezko odlocum o plavcih..bi prosil za pomoc.

mahoni?

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.935
676
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Moj otroc ga imajo radi do konca-zmeraj kakšne bonbone prinese za njih----in da mi bodo moji otroc očitali čez recimo deset let , da sem bil prpa in da se nisem za komarata potegnil?? Da je on umiral jst pa skrival se doma?? bodo to meni govorili?? NIKOLI IN NIKDAR!!!
Glede na to da imaš froce se pa obnašaš še toliko bolj neodgovorno. Vprašašaj jih kaj jim je ljubše foter v arestu al prpa? Ali pa rastlina v kliničnem, če jih boš še ti fasal...
Če bi hotel dobro svojemu frendu bi svojo odvečno energijo preusmeril v iskanje odvetnika, ki bi mu zrihtal največjo odškodnino.
Ker €€€ mu lahko pomagajo do boljše zdravstvene nege, če jo bo slučajno potreboval, medtem ko s tvojimi karticami iz aresta si bo lahko samo rit obrisal.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.544
5.673
113
Namest da bi mene poslušal......lepo čez pol leta....spric špric.....modelu ne bo nikol jasn
grin1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
lej..ti si vrhunec slovenske desnice

za polomljenga prjatla, bi ti spric spric aspuh na kliotu..

za svetu geru..bi ti spric spric severino...e moj kamelci..

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Namest da bi mene poslušal......lepo čez pol leta....spric špric.....modelu ne bo nikol jasn
grin1.gif
Kamelči, sorči, ampak to so otročje fore.
evil.gif

Bolj odraslo (in še posebej dolenjsko
smile-1.gif

No, brez heca - futuristik je dal dober predlog in ga podpontam.
cool-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Ma kašn RK? Nobenega odvetnika na RK ne poznam. FM, PČ, MS to so kratice, ki dobavijo €.