Fak off ljudje....

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
pomoje še čaka da ga najdejo pa transportirajo do travmatološke
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.439
7.144
113
pri taščici
In tokrat ni na nobeni kameri posnet njegov obracun. Se pravi bodo otroci pedenali svojega pogumnega oceta do smrti.
Pusti njega pri miru in se obrni cimprej na odvetnika da ne boste naredil nesteto napak do takrat.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.128
6.293
113
blizu močvirne prestolnice
Kakšen vik in krik bi Davidoff in Softi naredila, če bi bil pretepen kakšen njun južni kolega, takrat bi pa grozila vse prevrek, ampak ker je pač bil dolenjček se pa afne guncata,

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kje si najdu davidoffa ne vem. jaz pa tepem vse..od štajercev do čefurjev..slabo slediš forumu.

res pa je, da ste dolenci na low end pri meni. vas je bog pozabil, kljub vsem molitvam. dobr pridejo skoz le tisti..anti RKC, ki se ne molijo, ampak delajo s svojo glavo. recimo domobran.

btw
ste pa tut zlo...neumrljivi. ta stara ma še 90 let, pa še k čebelca okol leta. pa so vsi mislil, da k se je stari stegnu, da bo ona za njim..pa je bila ljubezen tako močna, da ni hotla. še kar tlač ta kos zemlje.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
115
63
štajerska
sami nasilneži
a ne dobite fookat doma pa vam seme v glavo tuče ?
ko boste naleteli na močnejšega ali veščega potem pa v jok in na drevo , pa jamrali kako vas je en hinavsko nabunkal

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
indeed....

čefurska mentaliteta... potem je rezultat tak kot je...
ampak dober slovenski pregovor;

kdor išče ta najde....

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Nič hudega, ga boste že drugič dobil. Pa čim več vas mora bit, teh pravih decov - kameratov, da se vas čim več losamo v razne inštitucije
zmaga.gif

Boš potem govoril ko ti bodo---bog ne daj da bi se zgodilo---razbili komarta, ali ženo, ali otroke...

Kaj se ti bo najbrž fajn zdelo -a ne??

Boš kr odvetnika polical in hkrati pozabil na vse skup----a ne??

Drugač pa civilna tožba bo-se že ve-človek ga bo nahebal do konca -kolikor se le da.

Mi komrati mu bomo pa častili še en lep posladek-saj moraš biti pa res en muki da človeka užgeš na gobec (video posnetek ne laže) in ga pustiš na tleh negibnega človeka in prav po lisičje rep med noge in hrabro uideš iz prizorišča tragedije.

Fuj in fej -taki junaki...

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
115
63
štajerska
bodi srečen, da ni tebe mahnil. sicer pa si je tvoj kamerad sam kriv, kaj pa je nažgan gobec sukal
v naših krajih bi ga verjetno potem ko je na tleh še nekajkrat v glavo bincnil tako da konča zadevo za vedno

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
bodi srečen, da ni tebe mahnil. sicer pa si je tvoj kamerad sam kriv, kaj pa je nažgan gobec sukal
v naših krajih bi ga verjetno potem ko je na tleh še nekajkrat v glavo bincnil tako da konča zadevo za vedno

to pa ni nromalno..

jaz vedno počakam, da se nasprotni dvigne. na tleh tepejo sam pickhe