Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Ti kr, Maverick ima tvoje IPje že pripravljene tak, da te bo policija čakala še preden boš domov prišel.
Aja, boga ti. IP? pojdi pod forum pod svojo streho in vprašaj vsaj polovico moderatorjev-polovoco plavčkov--------in več kot polovico privatnikov ....---------kateri imajo moj naslov, telefonsko številko in so večina od naštetih že bili pri meni doma....
So what-bi rekel poharc..
Pa da litijski polcaji tudi ŽE vedo , da bo hudič mlade imel? Ne veš? ti jaz povem , da je tako.
Lej ga------to je moj najboljši komaraat----dobričina res zelo velika-vsi ga poznajo in držijo z njim-molijo za njega
In ga ne bomo zapustili njega nikoli in nikdar.
tukaj pri nas ni ljubljana, da ne bi bpoznali svojega najbližjega soseda-------mi smo skup in držimo skup-v dobrem in slabem
glede zadnjega komentarja, da bom batine dobil:::IN?? -KAJ POL??-----bom lahko pač krvav------lahko da bo un imel dost komaratov in da že ve kaj bo!!---
IZ SRCA MOJEGA ZA MOJEGA KOMARATA ME LAHKO RAZBIJEJO V PRAFAKTORJE--------------VENDAR MI NE BO ŽAL NIKOLI IN NIKDAR------TO MORAM NAPRAVIT------pa naj bo polcije kukr češ in kadar češ------tako je...
Moj otroc ga imajo radi do konca-zmeraj kakšne bonbone prinese za njih----in da mi bodo moji otroc očitali čez recimo deset let , da sem bil prpa in da se nisem za komarata potegnil?? Da je on umiral jst pa skrival se doma?? bodo to meni govorili?? NIKOLI IN NIKDAR!!!
@DRMR::: ne bom jutri nesel cvička njemu---se bo pozdravil-ga bova stankala še mnogo-tudi v tvoji družbi, ne se bat
Zdle pa v akcijo------za prijavo litijskim polcajim pa litijske polcaje pokličte------paa rečte en mizar iz gabrovke pri litiji-un k zavite kozolčke dela........