Fak off ljudje....

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Pravzaprav nam je nasilnež vsem naredil veliko uslugo in je bebca, ki se nažgan vozi naokoli odstranil s ceste preden je uspel koga ubiti.
zmaga.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Bebec si ti-in to velik-al pa največji.
Od pol litra čvička si pijan ???a si že kdaj cviček pil?? Ne govori neumnosti!!! Če čš mi povej svoj naslov na ZS...

----------------------------------------------

Kolega naj bi bil sedaj v umetni komi---krvavitve menda kr hude-ljubi buh...

Pa prosim da ne komentirate več škodeželnjo...

osiris12345

Fizikalc
20. feb 2011
1.309
14
38
Ljubljana
vglavnem od pol litra vina mislim da že napihaš čez mejo na alkotestu
smile-1.gif

pa ne rečt da niste kroniki, ker ne moreš navsezgodi zutri že liter vina stankat
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.544
5.673
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
6-7 dcl vina je že kar dosti, razen če pr prešanju ne dotakate vode v mošt.

hysterical-1.gif
ja če si metr pa čevap

Citat:
Uporabnik lanos pravi:Me pa zanima, kako je to parkiral da je drugega zmotilo. Verjetno no mogel mimo???

Trenutno......za blokom....vrsta avtomobilov...zahebe en na začetku....en nakonc vrste...pridem ob 23h domov......ja edini parking je tak da ni za dva ...pa večji k za enga
zmaga.gif

Nj se naučijo parkirat pa bo

Nazadnje urejeno:

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
No najnovejše novice:::
komarat sploh ni bil v umetni komi----spi pa non stop-krvavitve ima--se zbudi za pet ali deset sekund

no-jutri grem v ljubljano--da ga vidim-ga pogrešam do konca

Storilec znan--brez pocajev-----pred eno uro ga ni bilo doma------20 km stran od mene-----bo akcija po polnoči----sem jaz reku---se zdle najem večeerje+litr---akcija--zub za zub---sufti, sem še bolj krvoločen kot ti.

drmr

Pripravnik
27. feb 2009
379
0
16
dolenska
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
No najnovejše novice:::
komarat sploh ni bil v umetni komi----spi pa non stop-krvavitve ima--se zbudi za pet ali deset sekund

no-jutri grem v ljubljano--da ga vidim-ga pogrešam do konca

Storilec znan--brez pocajev-----pred eno uro ga ni bilo doma------20 km stran od mene-----bo akcija po polnoči----sem jaz reku---se zdle najem večeerje+litr---akcija--zub za zub---sufti, sem še bolj krvoločen kot ti.

mau cvička mu nes če ga greš obiskat
redface-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.935
676
113
Ti kr, Maverick ima tvoje IPje že pripravljene tak, da te bo policija čakala še preden boš domov prišel.
grin1.gif

Sam moraš pa res bit brihten, da javno naznanjaš namen kaznivega dejanja.
bonk.gif

No boš pa v arestu iz zobotrebcev delal kozolce od zdaj naprej...

Pa ob priliki si poglej film Idiocracy, ki govori o temu, da v prihodnosti živijo sami ljudje tvojega kova (IQja)...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ko bo dobil še on batine, bo pa spet jok na forumu.

Sem že napisal: fantje, naj manj pijejo in manj gobcajo, pa ne bodo tepeni nikjer več.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Ti kr, Maverick ima tvoje IPje že pripravljene tak, da te bo policija čakala še preden boš domov prišel.

Aja, boga ti. IP? pojdi pod forum pod svojo streho in vprašaj vsaj polovico moderatorjev-polovoco plavčkov--------in več kot polovico privatnikov ....---------kateri imajo moj naslov, telefonsko številko in so večina od naštetih že bili pri meni doma....

So what-bi rekel poharc..

Pa da litijski polcaji tudi ŽE vedo , da bo hudič mlade imel? Ne veš? ti jaz povem , da je tako.

Lej ga------to je moj najboljši komaraat----dobričina res zelo velika-vsi ga poznajo in držijo z njim-molijo za njega

In ga ne bomo zapustili njega nikoli in nikdar.
tukaj pri nas ni ljubljana, da ne bi bpoznali svojega najbližjega soseda-------mi smo skup in držimo skup-v dobrem in slabem

glede zadnjega komentarja, da bom batine dobil:::IN?? -KAJ POL??-----bom lahko pač krvav------lahko da bo un imel dost komaratov in da že ve kaj bo!!---

IZ SRCA MOJEGA ZA MOJEGA KOMARATA ME LAHKO RAZBIJEJO V PRAFAKTORJE--------------VENDAR MI NE BO ŽAL NIKOLI IN NIKDAR------TO MORAM NAPRAVIT------pa naj bo polcije kukr češ in kadar češ------tako je...

Moj otroc ga imajo radi do konca-zmeraj kakšne bonbone prinese za njih----in da mi bodo moji otroc očitali čez recimo deset let , da sem bil prpa in da se nisem za komarata potegnil?? Da je on umiral jst pa skrival se doma?? bodo to meni govorili?? NIKOLI IN NIKDAR!!!

@DRMR::: ne bom jutri nesel cvička njemu---se bo pozdravil-ga bova stankala še mnogo-tudi v tvoji družbi, ne se bat

Zdle pa v akcijo------za prijavo litijskim polcajim pa litijske polcaje pokličte------paa rečte en mizar iz gabrovke pri litiji-un k zavite kozolčke dela........

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.544
5.673
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

Aja, boga ti. IP? pojdi pod forum pod svojo streho in vprašaj vsaj polovico moderatorjev-polovoco plavčkov--------in več kot polovico privatnikov .....

Pa vas 3 ma 150%
smile-1.gif