Fak off ljudje....

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Ja res najboljš ga kr ubit zato k je pijanca po tleh vrgu.
Aha, pa te mamo, nestrpneža.
jezen.gif

Torej, po tvojem, lahko pijanca kar vsak po tleh meče in je to ok?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ne ne..

asfaltiranje je mal drgač..maš dvoslojno..ali enoslojno..

tale je pa pomoje..laično..odplesal par kitic in potem pikiral..tko k sipek material..k leti na vse strani preden se ustali in zavalja

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik smt pravi:On je bil sam. Vi "kulturneži" se BOSTE spravili nanj....

stupid-1.gif
Sam res. Me spominja na tiste čefurčke u Fudžinama. Dokler je bil sam je bil tih ko miš, ko jih je bilo nekaj okrog se je pa začel ''pogum''
grin1.gif
.

ja no, torej teli fužinčani sploh niso neumni in ne grejo v akcijo, če niso v premoči.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik suzica pravi:

ha-bilo je tako---

Pride moj komarat na črpalko-zelo majhna črpalka -in parkira svoj traktor malo postrani (kasneje jaz videl na lastne oči)-in po izjavah črpaljkarja začne tisti bodoče pretepena oseba (ni domačin) nekaj cvilit kako parkira-moj kolega mu odvrne naj se ne jebe brez veze in gre v poslopje čike kupit------un za njemu, vendar brez besed------------gre kolega ven-un tudi ven-nato se po izjavah črpaljkarja sliši glasno vpitje-----------črpalkar ven-----------komarat na tleh-----clio star model sivi, pa ******.-

Žal mi je za komarata ker je bil sam----vendar bo zob za zob-litijski polcaji so tudi naši komarati-tako da ne bo problem.,.,..

Jaz bi ga tud sesul, samo ne na pumpi pred kamerami, temveč bi se za njim peljal nekam drugam.

Kolega naj pač v bodoče malo manj pije, pazi na gobec, ali pa naj se nauči tepst.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Pravkar sem imel razgovor doma s polcaji..... komarat ima počeno lobanjsko dno...polcaj reku da kr nekaj cajta ne bo mogel delat

glede inditete bodočega pretepenega
10.gif
___kao ni še znano-naj bi pa vedelI POLCAJI...

fak off-softi---36 et imam--..glede pijančka kakor govorite-lari fari..

KOMARAT MOJ---DRŽ SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.543
5.671
113
suzica guzica....lah ga pa tud nekonvencionalno....zvohate kliota....pa mu grenite lajf
evil.gif

Piksna purpena....pa mu zafilate raufnk......pridš sred noči....špric špric pa bo zju3 k*rac na šiht pršu....pa čez pol leta k pozab...jovo na novo
cheer.gif
Sam ne cele piksne k mu bo odprl ror

Zabotrebc u klučavnco....pa bo mogu čez sovoznikova vrata not lezt
smile-1.gif

Sam to morš čez čas.......k model pojma ne bo mel zakaj
evil.gif

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Ejej, zaradi neke bedarije pa katastrofalna posledica.

Verjetno sta bila vidva s kolegom lepo nalita in če je tvoj kolega, je ziher "pametoval" pa je dvignil.

In zdaj bi ti hoblal napadalca? kje si pa takrat bil, ko so ga lomili na črpalki? ga bodo že dobili zlikovca, vsaka črpalka v civilizaciji ima kamere, tako da bo hitro izsleden.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Iz vsega tega bo vsaj nekaj pozitivnega, kolega ne bo več kr tko gobec gonu.... Kr se tiče kazenske ovadbe, pa mora bit ta pravnomočna, če ne bo, bo kolega bolj mal dobil.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
ja noo..... lokalni šerif z traktorjem in na prikolici kup desk (beri:eek:paža) parkira, kak se mu zazdi. To me spominja na kaubojske filme iz mladosti. Da ga je ta eden opozoril vredu, da mu je sikal nazaj ni vredu (ker je naredu narobe, pa tud če je šel sam po čike), da ga je mau klofnu, bi blo še tud vredu...ampak da ga je na traumo poslal.... to pa je mal huda.
No sicer pa, sej dobro da je napisu tukaj, se bo mogoče kater mal zamislu, pa ni važno kater. Taspodnji al pa tazgornji.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
114
63
štajerska
ksz
kamerad je bil tolk nasekan, da se je počutil močnega in hrabrega
samo giroskop mu ni najbolje deloval
in zamahne protu unmu starči s kliotom
ded se umakne
kamerada pa njegova lastna inercija zabriše po tkeh in se nesrečnu udari in pristane v ukc

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
no v bistvu pa sploh ne veste kako je bilo, tako kot je softi napisal, ko je en dobro nahoblan (s cvičkom), pade ko domina

sukal gobec, uni ga potisne in pade z glavo na robnik...

[censored] se ni za špilat, enega gobezdavega pijančka ubiješ čas posla, brez namena, pa si si zajebal življenje...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
me veseli, da si si zapomnil

1. preden udariš prevri kok ma pod kapo
1a če je trezen in hrust..mlati ko svinja
1b trezen a zgoljav..prpeolovi moč
1c pijan pa zgoljav..cetrtina moči in preveri a ga boš lahko ujel. pa bog ne daj okol kakih pločnikov, kamnov, luči
1d pijan in hrust. prevri kako hudica ga bos ujel..ker k ta 100 kilski merjasec pade ko domina si bo na semenu trave razklal glavo