Fak off ljudje....

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Ponavljam da ni pijanček in da ni bil totalno nasekan--6 do 7 deci cvička ni nič.

Je pa prav obsedeno stanje pri nas trenutno...

Citat:
In zdaj bi ti hoblal napadalca? kje si pa takrat bil, ko so ga lomili na črpalki? ga bodo že dobili zlikovca, vsaka črpalka v civilizaciji ima kamere, tako da bo hitro izsleden.

Takrat sem bil v delavnici. Če bi bil zraven-bi bila pa čist druga zgodba!! Zdajle so dobili posnetke kamere-vendar nočejo polcaji povedat nič

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Nekateri tu pa resno mislite, da ste vso pamet in moralo tega sveta požrli!
Ugibate, kaj je bilo, kdo je začel, kdo je kriv, krivdo obešate na Suzico (ki si res ne zasluži pozitivne ocene iz pisanja prispevkov na forumu), ipd.

So pa znana dejstva:
- nekdo je nekoga "položil"
- po tem je ušel
- "položeni" je hudo poškodovan.

In ta dejstva so več kot dovolj, da je tisti, ki ga je "položil" vsekakor krivec za poškodbo in ga policija mora preganjati po uradni dolžnosti, pa tudi če mahoney tu piše bedarije (kao, da je vprašanje kdo je prvi). Na podoben način je bil ubit brat od kolegice... sredi Ljubljane.

Vaše opravičevanje neznanega storilca je prav butasto... čredni nagon je pač očitno sprožil butaste odgovore verjetno iz enega samega razloga - kdo je avtor prispevka, vsebina vam je pa tretja skrb.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
jajca..

suzica ne vem zakaj si prisluzi negativni priokus..kako pisanje..a komu kaj hoce. men je model..zanimiv. kretenov je drugih vec. pac ima mal cudne poglede na ene stvari, but..njegovi so.

djestva, ki si jih napisal drzijo..prerekanje, udarci, apdec, travma

ampak lej..udaralec je kriv tolikor kolikor udarjeni ni. in vse je lahko splet nesrecnih okoliscin in napadalec dobi pogojno. lahko je pa 5 let zarad izjemno hude poskodbe.

treba je vedet zakaj je padu. a je napadalec uzgal premocno..al smao prmeocno na situacijo, ke rni ocenil, d aje toti mal pod gasom.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Ko smo bili še mlajši in smo imeli še čas in energijo (in še kaj), da smo se ukvarjali z borilnimi veščinami so nam dali vedeti oz. smo se naučili nekaj, česar se večina ne zaveda... odgovoren je tisti, ki udari (ruši, ...). Scenarij: se nekdo zaleti proti tebi, se malo izmakneš, ga prestrežeš, njegova glava zadane tla s polno silo pred ostalim telesom. Človek vegetira celo življenje po tem.

Sorry a sam tega bremena ne bi želel nositi. Posledično smo bili vsi (ok, 90%) tudi mirni in tudi na provokacije nismo nikoli reagirali, čeprav bi lahko marsikoga v trenutku "položil"-i.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
aha... torej je lahko tud da je pijanček sam zamahnu prvi. Pa se mu ni izšlo.
6-7 dcl vina je že kar dosti, razen če pr prešanju ne dotakate vode v mošt. To je doza za podjebavanje folka in hrabrost.
Da je dobro preverit, kolk je pijan preden udariš......?? a pihat bi mu dal??
Me pa zanima, kako je to parkiral da je drugega zmotilo. Verjetno no mogel mimo???
No, ponavljam, da zaradi tega res ni blo treba na traumo. Da se je precej hudo izteklo.
Ps. Sem pa pred leti videl podoben primer. Je možakar 45-50 let spekel po gobcu nekega mulca 20-25let na sredi trgovskega centra. Menda je mulo zapeljal na parkirni prostor pred gospodom, ki je čakal da se isprazni. Pa še ne bi bilo nič, če ga mulo ne bi podjebaval v TC in mu rekel " no, pa vam je le uspelo najti novi parkirni prostor" z ciničnim nasmeškom. Gospod, kr lepo siv se je počasi obrnil, stopil do njega.... in z odprto dlanjo za levo uho. jaoo... cecnil na rit, pa razmišljal kaj ga je doletelo. Folk pa kot na koncertu. Aplauz. Tud tukaj je šlo za nesramnost in dolg jezik. Sam posledice so bile pa točno takšne kot morajo bit.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
114
63
štajerska
a se na posnetku vidi, da je klio-šofer mahnil traktorista ?
ali pa se je traktorist samo potaknil in telebnil na tla med tem ko je hotel nahoblat klio-šoferja ?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj pa če bi mali oslinil starca z nogo ke pod črtalo? bi bila nesramnost, predrznost, al kaj
če bi ga zato, ker ga je opozoril, za nekaj kar ni prav naredil-SIGURNO

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vseeno ga ne bi smel udariti, vsaj ne tako močno. Človek bo zaradi udarca moral kar globoko seči v žep
cheer.gif

to mi nikol ni blo jasn...tip ma poceno lobanjo un bo mogu pa par evrckov odstet (ok mal vec kot par)...kt da kes use zrihta
crazy1.gif

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Zanimivo to, da polcaji nočjo nič povedat....

Citat:
to mi nikol ni blo jasn...tip ma poceno lobanjo un bo mogu pa par evrckov odstet (ok mal vec kot par)...kt da kes use zrihta
Dec ga bo nasrkal na vseh straneh kar je možno 10000%

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Vseeno ga ne bi smel udariti, vsaj ne tako močno. Človek bo zaradi udarca moral kar globoko seči v žep
cheer.gif

crazy1.gif
...in to zaradi jezika. Pa kter koli je opletu.

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
itak, da ne.
lej, men je en speezdu 1500€ iz racuna. pa vejo kdo je pa nocejo povedat, ker se bojijo za njegovo varnost (upraviceno)

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
itak, da ne.
lej, men je en speezdu 1500€ iz racuna. pa vejo kdo je pa nocejo povedat, ker se bojijo za njegovo varnost (upraviceno)
pa ti jih je vsaj vrnu??

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
dobivam nazaj, ja...s tem da sem se morala skor pol leta yebat po bankah in polciji in itd. tko da zdej banka krije vse stroske

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Softi, mentaliteta čapca..... je tole kr si napisal..

u bistvu bodi toleranten in izogni se konfliktu je moj nasvet. Vsak je kdaj nadelan in vsak lahko parkira kot retardiranec... tko pač je. Zaradi ega se ne splača tepst oz smešit z brezveznimi konflikti.

Seveda se najde ti in drugi model in štala je zagotovljena. Ker če tebe poslušam, ti prav pride, ko enga rukneš po gobcu in si misliš [censored] sem jack.

In potem se čudiš, zakva se čefurjev ne mara.... to je to...