Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Softi-jutr bom v ljubljan-če čš greva lahk na pir...burger????
Pazi, da boš traktor parkiral na dovoz za rešilce pred urgenco.
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Softi-jutr bom v ljubljan-če čš greva lahk na pir...burger????
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
KSZ
@ganesh
. Ker ce je poskodovani ze 8x bil udelezen v podobnih situacijah in vedno tezi ko je pijan, se ne cudim da je enkrat naletel na sebi enakega. In ne bos verjel v takem primeru mi srce ne krvavi za njim.
aja-boga ti 8x?? Od kje ti te informacije?? Kr mal na blef??Ga poznam kar sem živ in se ne izmišljuj čist brez veze![]()
Sem pa že enkrat napisal da nis polcaj-edino če si v ljublan v pisarni al pa na križišču namesto semaforja..(nakladaš in neveš sama ništa..)
Torej ne govori traparij in za tvoje srce me glih kolac boli.
glede storitelja::: je socialc-tožba bo težka-drugo ne govorim več..(morda)
Glede komarata::: spi non stop-odpre oči za pet deset sekund... je kr dost hudo.. res fak off
Softi-jutr bom v ljubljan-če čš greva lahk na pir...burger????![]()
Gabrovka pri litijiCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No dej majster na kerem petrolu se je ta zadeva zgodila.
Citat:
Pazi, da boš traktor parkiral na dovoz za rešilce pred urgenco.
Citat:
čreva na plot........ ha ha ha-dobra je tale--bravo
Pa kje še tak folk živi???? tle okol mene..
Nekoga tolčeš....pol tebe stolčejo... pol pa pijete dalje. nič novga-smo komarati
Nekak tako se to bere, kot da je v alkotu moč....pol grejo pa vun z gostlne preverit, kater je močnejši, pa kter dalj na nogah
zdrži. In če niso z rezultatom zadovoljni... še liter gor... pa vajo ponovit.TERNA--tudi to je že bilo....blizu tega...![]()
Citat:
Glede komarata::: spi non stop-odpre oči za pet deset sekund... je kr dost hudo.. res fak off
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Gabrovka pri litijiCitat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
No dej majster na kerem petrolu se je ta zadeva zgodila.
Zdaj pa piši-majster-da vidim tebe kot polcaja![]()
K semafor...Citat:
Uporabnik reality pravi:
Citat:
Kva zdej nakladaš, to je njegov lifestyle...
a so mu kri zamenal, pa je bla reakcija?
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To pri nas Slovencih pograšam, če si lev ne maraš desne, če si desen ne maraš leve,v
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se pravi da so Potrč, Kreft in njim podobni ravno tako izdajalci? Mal napiš ta imena pa boš videl kaj so govorili v tistih letih. Pusti ti domobrance in partizane, ali ti kot 28 letnik ne moreš držati z menoj 36 letnikom? Politično sva si raznolika, sva pa vseeno Slovenca. Sicer so za mene vsi ljudje samo naj spoštujejo našo državo in naše ustanove.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sofi, Davidoffa sem omenil zato ker človek je v temi Libija skupaj s teboj pametoval in grozil nekaj o kolodvoru. Sem pa opazil da je vseeo ali si Hrvat, Makedonec, Srb, šiptar ali musliman, ko se gre o vas takrat vsi skupaj stopite, pa čeprav se sovražite med seboj kot narodi. To pri nas Slovencih pograšam, če si lev ne maraš desne, če si desen ne maraš leve,v glavnem ne držimo skupaj , no ja razen leta 90/91