Fak off ljudje....

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
KSZ
@ganesh
. Ker ce je poskodovani ze 8x bil udelezen v podobnih situacijah in vedno tezi ko je pijan, se ne cudim da je enkrat naletel na sebi enakega. In ne bos verjel v takem primeru mi srce ne krvavi za njim.

aja-boga ti 8x?? Od kje ti te informacije?? Kr mal na blef??Ga poznam kar sem živ in se ne izmišljuj čist brez veze
stupid-1.gif

Sem pa že enkrat napisal da nis polcaj-edino če si v ljublan v pisarni al pa na križišču namesto semaforja..(nakladaš in neveš sama ništa..)

Torej ne govori traparij in za tvoje srce me glih kolac boli.

glede storitelja::: je socialc-tožba bo težka-drugo ne govorim več..(morda)

Glede komarata::: spi non stop-odpre oči za pet deset sekund... je kr dost hudo.. res fak off

Softi-jutr bom v ljubljan-če čš greva lahk na pir...burger????
sprasujem se.gif

Beseda "karikirati" verjetno presega tvoje dojemanje sveta ampak vseeno - odgovarjal sem ganeshu, ki se je obesil na moj post kjer sem napisal da me zanima kdo je koga prvi mahnil. Ker ce je tvoj prijatelj zacel pretep, potem upam da mu bo to dobra sola za v bodoce. In ja, ce je zacel pretep mi je prav vseeno zanj, ker si je za svoje stanje potemtakem kriv sam.

No dej majster na kerem petrolu se je ta zadeva zgodila.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Gabrovka pri litiji

Zdaj pa piši-majster-da vidim tebe kot polcaja
grims-1.gif

Softi-- a res-a za hec??

Burger-če si to ti?? Sem vprašal...

----------------------------------------------------------------

Citat:
Pazi, da boš traktor parkiral na dovoz za rešilce pred urgenco.

boš reku da je audi A6 traktor? No zame je-sj je četiri na četiri
grims-1.gif

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Citat:
čreva na plot........ ha ha ha-dobra je tale--bravo
Pa kje še tak folk živi???? tle okol mene..
Nekoga tolčeš....pol tebe stolčejo... pol pa pijete dalje. nič novga-smo komarati
Nekak tako se to bere, kot da je v alkotu moč....pol grejo pa vun z gostlne preverit, kater je močnejši, pa kter dalj na nogah
zdrži. In če niso z rezultatom zadovoljni... še liter gor... pa vajo ponovit.
hysterical-1.gif
TERNA--tudi to je že bilo....blizu tega...

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Citat:
Glede komarata::: spi non stop-odpre oči za pet deset sekund... je kr dost hudo.. res fak off

Kva zdej nakladaš, to je njegov lifestyle...

a so mu kri zamenal, pa je bla reakcija?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.543
5.671
113
Je*enti črn humor
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Gabrovka pri litiji

Zdaj pa piši-majster-da vidim tebe kot polcaja
grims-1.gif

Kaj točno pa naj bi pisal? Kaj bi zadovoljilo tvoje kritično oko in um?

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.128
6.293
113
blizu močvirne prestolnice
Sofi, Davidoffa sem omenil zato ker človek je v temi Libija skupaj s teboj pametoval in grozil nekaj o kolodvoru. Sem pa opazil da je vseeo ali si Hrvat, Makedonec, Srb, šiptar ali musliman, ko se gre o vas takrat vsi skupaj stopite, pa čeprav se sovražite med seboj kot narodi. To pri nas Slovencih pograšam, če si lev ne maraš desne, če si desen ne maraš leve,v glavnem ne držimo skupaj , no ja razen leta 90/91

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.250
1.278
113
43
Mogoče če bi slovenci spoznali pravega okupatorja in nebi bilo domobranstva bi še šlo

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.128
6.293
113
blizu močvirne prestolnice
Se pravi da so Potrč, Kreft in njim podobni ravno tako izdajalci? Mal napiš ta imena pa boš videl kaj so govorili v tistih letih. Pusti ti domobrance in partizane, ali ti kot 28 letnik ne moreš držati z menoj 36 letnikom? Politično sva si raznolika, sva pa vseeno Slovenca. Sicer so za mene vsi ljudje samo naj spoštujejo našo državo in naše ustanove.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
Sej ce bos prsu na eet bo drzal s teboj. Jaz sem desnicar pa me je nabasanga vozu na horsa =) Je pa res da si ti ekstremist.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se pravi da so Potrč, Kreft in njim podobni ravno tako izdajalci? Mal napiš ta imena pa boš videl kaj so govorili v tistih letih. Pusti ti domobrance in partizane, ali ti kot 28 letnik ne moreš držati z menoj 36 letnikom? Politično sva si raznolika, sva pa vseeno Slovenca. Sicer so za mene vsi ljudje samo naj spoštujejo našo državo in naše ustanove.

mmm..mmmm.. mislim, da več slovencev ne mara države in ustanov kot pa ostalih balkancev.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sofi, Davidoffa sem omenil zato ker človek je v temi Libija skupaj s teboj pametoval in grozil nekaj o kolodvoru. Sem pa opazil da je vseeo ali si Hrvat, Makedonec, Srb, šiptar ali musliman, ko se gre o vas takrat vsi skupaj stopite, pa čeprav se sovražite med seboj kot narodi. To pri nas Slovencih pograšam, če si lev ne maraš desne, če si desen ne maraš leve,v glavnem ne držimo skupaj , no ja razen leta 90/91

ne, ne..tudi 91 niste stopili skupaj. sej prebereš blog kunstlja, pa vidiš marsikaj.
a se balkanci sovražijo ali ne..je dolga zgodba. verjetno ne najdeva zaključka. pod titom so se ljubili, pod vatikanom in wašingtonom se pobijajo. pomagajo četniki, ustaše in muđahedini. sami avtohtoni ne bodi jih treba.

in spet muslimani niso anrod, ampak vera. smo pa bošnjaki po novem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
no, so pa dosti skupaj stopili da se je zalega ki je srala po jugu se naslednjih pet let, pobrala z nasega ozemlja

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.499
7.681
113
pred cem bi si zatiskal oci? Idej za provokacije ti zmanjkuje. Ja itak da se je nekdo odlocil da pri nas nima takega interesa kot juzneje, sicer bi blo dost huje, ampak nismo se dali in to je glavno. Bi blo slabse ce bi kimali in bi se vse skupaj zgodilo kako leto kasneje.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
komu se niste dali..pa dej ne me spravljat v smeh.

nekdo se je odločil, zrezirano mal zapokal, da se ustavi zgodba mogoce malo juznjeje in zakljucil. ven je poslal vojsko z manevrsko municijo, prpeovedal strlejanje, kjer ni prepovedals treljanje je prepovedal ciste azdetke itd..naredil apr incidentov, d azgleda resneje in basta.

zdej pa nehi smetit kle, odpri novot emo, če mas cas in voljo podjebavat se..tole je tema o kamaratu k blenda za 5, 10 sekund..

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Kja-aplololololloolo.oool

Kje je razlaga glede tične lokacije????

Ne mi tukaaaj this moment z busanci--------nema veze---POVEJ AL TE PA pokii poki...

Povej kaj je bilo v dotiæni črpallki------zdle ----takoj....--------al pa na ZS svoje imetje....

-------------------------------------------------------------------------------

KUMARAT in njegovo življenje------------GO ON

--------------------------------------------------------------

APOLO--------TI NIS POLCAJ----v 01 številjčenju ziher ne--------------------+-+-+-+ VEM KDO SI IN KJE SI DOMA ------
grims-1.gif

Nazadnje urejeno: