Evrofil

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Zdelo se mi je ,da se šalita , saamo sem tak tip človeka ,da moram biti sto odstoten . In sem vesel ,da je tako . Drugače pa nikoli neveš sto ljudi sto čudi .

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.068
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
kavic mu več ne dovolijo, ker psihotestov ni opravil z odliko
ne-ne-1.gif

Ti, ampak mene je pa vedno nekaj zanimalo - jaz sem sel tud enkrat ene "psihoteste" pisat pa so mi rekli da sem z odliko opravil in mi poslali eno kartico, da je to kao ful dobro.

A kdo ve kaj to je?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.299
7.068
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
ne-ne-1.gif

Ti, ampak mene je pa vedno nekaj zanimalo - jaz sem sel tud enkrat ene "psihoteste" pisat pa so mi rekli da sem z odliko opravil in mi poslali eno kartico, da je to kao ful dobro.

A kdo ve kaj to je?
Kakšno veljavo ima taka kartica si že sam napisal v naslednji objavi, kjer ne znajo spisat enega dopisa v slovenščini. Ti rabiš kartico ki jo bo izdala inštitucija višje po rangu kot je Mensa. Načeloma naj bi se že v OŠ naučil slovenščine
wink-1.gif
.
Podobna zadeva mi gre na organ zadnje čase. Zavod IPF se sklicuje na take in onake pravice in dolžnosti, zakone in pravilnike, v svojih dopisih pa niti datuma in kraja dopisa ne navedejo. Pa kak dopis ti je to?

sad

Guru
24. avg 2007
21.256
9.886
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
vse lepo in prav ampak če si to resnično jemal resno (v kar močno dvomim) potem se sprašujem kako si lahko naredil psihološke teste (če si jih kdaj res delal)
Točno. In da nadaljujem, kako se lahko pustiš sprovocirat na forumu in to v takšni meri, da se bojiš, da se bo videlo kdo si (torej predvidevam, da si podal precej osebnih podatkov). Bom rekel, da je to milo rečeno ''nepremišljeno''.

sygicz

Pripravnik
11. mar 2013
551
0
16
Živjo ne nisem se spustil sprovocirat, in niti niti nisem navedel osebnih podatkov toliko. Po novem so avtoserviserji jaz sem pa še al po izobrazbi in verjemi , da jih ni dosti , ki iščejo trenutno službo z mojim nazivom. Razmišljam pa takole ,da če je kdor koli prebral tisto ki ne bi smel si lahko misli npr na alterju sem prebral temo kjer je bilo o nekem al omenjeno videl sem da je impluziven in zato ga ne bomo vzeli itd. Da bi pa navedel osebne podatke kot so ime priimek in naslov mi pa na kraj pameti ne pride še posebaj pa ne na forumu .

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
ne-ne-1.gif

A kdo ve kaj to je?
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.391
1.259
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
ne-ne-1.gif

A kdo ve kaj to je?
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.

Mene je recimo sprovociral sodelavec, ki si je njihov rezultat obesil nad mizo, z enim komentarjem zraven o tem, kdo mu lahko soli pamet. Si nisem mogel pomagat, da ga ne bi sel premagat.

Group_Therapy

Dvojček št. 2
18. jul 2007
7.339
1
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Ponekod to zahtevajo od tebe in je del postopka.
Kje?

Recimo kot del testiranja kandidatov za delovno mesto ali pa kandidatov za kadrovsko štipendijo

Predlog je bil tudi, da bi psihoteste opravljali novi kandidati za alter...

Bi teste sestavljali stari člani?
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Dvojni testi bi bili, za leve posebej in za desne posebej, torej glede na težavnost
smile-1.gif