Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Nevem sam sem pisal mmpi 2 teste kompletne in so samo vprašanja true false in nič za preračunavat. Izgleda ,da obstaja več vrst psiho testev pri mmpi 2 nimaš nobenih računov. Reševal sem roscher teste + mmpi2 . Sem pa slišal , da nekateri niso uspešno opravili testov in so morali tudi nekaj računat in pa sestavljat. Ta ko ,da ne vem .
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Nevem sam sem pisal mmpi 2 teste kompletne in so samo vprašanja true false in nič za preračunavat. Izgleda ,da obstaja več vrst psiho testev pri mmpi 2 nimaš nobenih računov. Reševal sem roscher teste + mmpi2 . Sem pa slišal , da nekateri niso uspešno opravili testov in so morali tudi nekaj računat in pa sestavljat. Ta ko ,da ne vem .
Aja, Roscher! A to une ta nove Ferrero Roscher, al se ta stare?
Rorschach, you blithering [cenzura]!
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Aja, Roscher! A to une ta nove Ferrero Roscher, al se ta stare?[/COLOR]
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Aja, Roscher! A to une ta nove Ferrero Roscher, al se ta stare?
Rorschach, you blithering [cenzura]!
a pa je dobro, da recimo uporabiš čimveč različnih besed? pa še kakšni preidveniki?Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Aja, Roscher! A to une ta nove Ferrero Roscher, al se ta stare?[/COLOR]
Pri teh je baje finta kako narediš najlažje. Vedno moraš govorit (ali napisat) da je spolni organ na sliki!
.. sliši se ful prostaško ampak spolna sla je navišje poželenje pri človeku in če pač odgovarjaš kot sem omenil te ocenjevalec vzame kot izredno iskrenega, psihično stabilnega in tudi pametnega človeka.
Večino ljudi je pa sram ali pa res ne vidijo "erotike" v packah in potem izpadejo kao pametni če nekaj drugega nabluzijo, so pa samo totalno seksulalno zavrti ali pa sramežljivi kar pomeni da niso dobri delavci.
Tako da vzemite moj nasvet resno!
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Texas Instruments TI-84 Plus C, itak?
A ti ga nisi imel? Ker potem testi baje niso veljavni, ce ga nimas. Mogoce je pa to problem?