Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Predlog je bil tudi, da bi psihoteste opravljali novi kandidati za alter...
ne vem. te ne poznam, ne vem kakšne motive in nagnjenja imaš. zatorej sem vprašal.Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
in si ga premagal?
Misliš, da bi tule stvar omenjal, če bi "izgubil"?
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.
Raven narcisizma v osebi, ki gre testirat svoj IQ zavoljo plastične izkaznice, je simply astonishing.Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Citat:
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.
Priznam, da ne razumem, kaj je v tem slabega.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hehe, to mi je jasno. Ampak sem moral vprašat, ker mislim, da v zgornjih postih nekateri mešajo hruške in jabolka....
Pa to resno, da potencialni delodajalec testira IQ?
Se strinjam - resnično še nisem slišal, da bi delodajalec zahteval opravljanje IQ testa.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hehe, to mi je jasno. Ampak sem moral vprašat, ker mislim, da v zgornjih postih nekateri mešajo hruške in jabolka....
Pa to resno, da potencialni delodajalec testira IQ?
Ja, folk meša. Po spominu so primeri, ko delodajalec zahteva IQ test, zelo redki. Psihološki testi pa so dokaj pogosti, če ne že kar obvezni.
Citat:
Raven narcisizma v osebi, ki gre testirat svoj IQ zavoljo plastične izkaznice, je simply astonishing.Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Citat:
Priznam, da ne razumem, kaj je v tem slabega.
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
psihotesti so iskanje osebnosti in osebnostna inteligenca vse v enem, poudarek pa je na kakšna osebnost si . Inteligenčni testi so pa za testiranje iq. Za ene in druge pa moraš biti inteligenten ,da jih rešiš uspešno .Moje mnenje.