Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Spet ti spet pametuješ !. Ampak se motiš s tabo se mi res ne da ubadat sory
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
A službu si že našel?
So te vsaj na razgovor povabili?
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Æe smo že pri psihotestih , opravil sem jih brez problema kot ,da bi bral knjigo hahaha , brez vsakega napora .
Citat:
Uporabnik sygicz pravi:
Æe smo že pri psihotestih , opravil sem jih brez problema kot ,da bi bral knjigo hahaha , brez vsakega napora . Ti davidof se pa malo konroliraj vidim , da si dobil alergijo na psihoteste tudi prav . Škoda mojih živcev za take kot si ti res , in hvala ,da si mi spet ponovno uničil dan. Teme ne odprem več pa če mi spišeš roman res boli me k.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
No sej pol se ti je pa pr maturi odprl zato
Policija npr testira, sova tudi.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Se strinjam - resnično še nisem slišal, da bi delodajalec zahteval opravljanje IQ testa.Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Hehe, to mi je jasno. Ampak sem moral vprašat, ker mislim, da v zgornjih postih nekateri mešajo hruške in jabolka....
Pa to resno, da potencialni delodajalec testira IQ?
Ja, folk meša. Po spominu so primeri, ko delodajalec zahteva IQ test, zelo redki. Psihološki testi pa so dokaj pogosti, če ne že kar obvezni.
Citat:
Raven narcisizma v osebi, ki gre testirat svoj IQ zavoljo plastične izkaznice, je simply astonishing.Citat:
Uporabnik Dygscxpixm pravi:
Citat:
Aaaa, the douchebag club. Vedno me je zanimalo, kako velik douche moraš biti, da greš 'uradno' testirat svoj IQ.
Priznam, da ne razumem, kaj je v tem slabega.
V življenju sem dvakrat menjal službo (daljnega leta 1992 in leta 1995) in obakrat so mi dali za opravljat IQ test in pa osebnostni test.Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ne sej ne narobe razumet. Mensa tu nima nic zraven. Majo svoje teste in v sklopu psihotestov testirajo tudi IQ
Po mojem si nekoliko obremenjen s predsodki.Citat:
Raven narcisizma v osebi, ki gre testirat svoj IQ zavoljo plastične izkaznice, je simply astonishing.