Eurobasket 2013

spanspan

Fizikalc
9. nov 2007
3.111
28
48
rtvslo sploh ni kupila pravice za prenose za največji športni dogodek v zgodovini slo!!!!!

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ne, ker imajo pri Šport TV zakupljene pravice!!! Edino pravilno!!! RTV je eno navadno s**nje!!!

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
ki dobiva 8 mio mesečno od NAS in VAS, papkov
smile-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Hja Jado, kaj češ, če je pa potrebno jim plačevat nujno! :S
Jaz jim ne bi dal niti centa, tudi vredni ga niso!

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Ekola, znane so skupine za Eurobasket 2013.
Take so skupine:

SKUPINA A (Ljubljana): FRANCIJA, VELIKA BRITANIJA, NEMČIJA, UKRAJINA, BELGIJA, IZRAEL

SKUPINA B (Jesenice): MAKEDONIJA, LITVA, ČRNA GORA, BOSNA IN HERCEGOVINA, LATVIJA, SRBIJA

SKUPINA C (Celje): ŠPANIJA, SLOVENIJA, HRVAŠKA, POLJSKA, GRUZIJA, ČEŠKA

SKUPINA D (Koper): RUSIJA, GRČIJA, ITALIJA, FINSKA, TURČIJA, ŠVEDSKA

Mnenja? Jaz mislim da bi naši morali brez problema priti ven iz skupine (max. 2 poraza), ampak če bo več kot 1 bom že presenečen.
Iz skupin pa mislim da bodo takole napredovali.
Iz A: FRA, NEM, IZR ter po mojem VB
Iz B: Litva, MAK, SRB, za četrtega pa ne vem...ali ČG ali BIH
Iz C: ŠPA, SLO, HRV ter GRU
Iz D: RUS, GRČ, TUR, potem pa še ali ITA ali FIN. Fincev ne bi tako hitro odpisal, ker znajo priti iz skupine.

PS: Naj admin združi vse teme v eno, ne pa da so sedaj ko sem na hitro pogledal tri na temo Eurobasketa 2013.

Nazadnje urejeno:

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Skupine so izžrebane, najbolj zanimivo bo v naši skupini v Celju in pa na Jesenicah, tam zna bit kar pestro. kako je pa kaj s kartami, a kdo ve, kdaj se bo začela uradna prodaja, ker spoznorji so začeli že deliti prve vstopnice. Kolega ki je bil prejšni teden na tekmi U. Olimpije je reku, da naj bi Hypo banka kot eden od sponzorjev prvenstva zopet delila karte danes na derbiji jadranske lige proti Partizanu? A to bodo posamične karte al spet v teh kompletih?

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
Pa dvorano na Jesenicah sploh kaj prenavljajo? Jim bo uspelo?