Epikutani testi - alergija

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
A je kdo že delal te teste oz. če kdo ve kako točno potekajo.

Vem, da se prvi dan nalepi ene trakove na hrbet, potem pa čez dva dni "odčitajo" reakcijo, pa potem še en dan kasneje, ko ti tudi trakove poberejo dol.

Ne sanja pa se mi, koliko to vzame časovno časa. A moram za tiste dnve kar bolniško vzet?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Odvisno kakšne reakcije imaš, če so kakšne hude potem moraš biti kar v bolnici, sicer se pa nekje naroči pa ti bodo tam točno povedali. So pa teli trakovi pizdarija srbijo za crknit.

Piši shiftu na privat on malo več ve o tem
smile-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
kolikor sem razumela, naj bi hodila tja, ne ležala v bolnici. Naročena sem pa že in dva meseca nazaj so mi rekli, da dobim datum za januar, sedaj sem ga dobila pa za konec julija, ko grem ravno na dopust.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Jah zgleda je nekdo vmes odpovedal. Saj pravim odvisno kako hudo alergijo imaš, kakšni morajo ležati 3 dni.

Lahko ti povem samo da če si alergična ful srbi, trakov ne smeš dajati dol pa tuširati se ne smeš po trakovih (vsaj 5 let nazaj se nisi smel).

LP

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Jaz sodelujem z laboratorijem, ki ti alergije zmerijo iz sline. Jaz dam ponavadi športnikom zmerit, testosteron, DHEA, estradiol, progesteron in kortizol. Včasih še melatonin. Vem pa da imajo tudi tablice za merit alergije, celo alergijo na aditive, tega nimaš nikjer. ČE te zanima mi piši.