I
Izbrisan uporabnik #488
Med vrstniki bo zapostavljen, ker ne bo imel playstationa in ne bo mogel debatirati o kakšnem špilu tipa GTA.
Potem so napisane zanič (kot našpa zakonodaja), kar veliko pove o avtorjih ...Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
A vidiš, tukaj je problem, ker teh "zapovedi" se ne bere dobesedno. Na to ima veliko Doc Jernej za povedat . Razmišljaj "širše".
Citat:
A vidiš, tukaj je problem, ker teh "zapovedi" se ne bere dobesedno. Na to ima veliko Doc Jernej za povedat . Razmišljaj "širše".
Citat:
Po tvoje je v redu, da upoštevaš cerkevene praznike samo takrat, ko tebi paše?
Božje zapovedi so vidik morale družbe nekaj tisočletij nazaj. Z njimi še danadašnji ni nič posebnega narobe, ker ljudje v tisoč letih ne napredujemo nič (za evolucijo je to prekratka doba). Jernej je seveda odprt človek, samo vernikov pač ne mara in je pač tipični vojak verske vojne 21. stoletja. Torej vojne vernikov ateistov proti ostalim vernikom. Kot vsaka verska vojna ima seveda tudi ta bolj ekonomsko kot versko ozadje, ampak to ni ta tema.Citat:
Uporabnik Jernej pravi:Dejansko je prav žalostno, da verniki potrebujete "božje zapovedi" oziroma še huje, da jih imaš kar za osnovo svoje vere. Kdor do teh zaključkov ne zna priti s svojim lastnim razmišljanjem, je čisto pravici povedano že kar grozljivo neumno in asocialno bitje.
In ti boš dohtar? Prešaltaj rajš na odvetnika.Citat:
Ti si tisti, ki vidi potrebo, da se okoli teh načel splete neka izmišljena zgodbica, ki se potem servira susceptibilnim ljudem. Resno, kaj je tako čudovitega pri neki izmišljotini in izkrivljenem pogledu na svet? A je toliko lepše živeti v lažnih prepričanjih? Ti je toplo pri srcu, ko imaš v zrelih (stvar debate...) letih še vedno namišljenega prijatelja?
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Nevem no jaz ne rabim družinskega praznika da sm z družino. Mi se dobimo s celo familijo večkrat na leto. 1.maj jaz praznujem lepo tm kjer sm.