Eno preprosto vprašanje za večino....

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Tvoje prvo sporočilo v tej temi, s katerim mi daješ vedeti, da so moji pogledi na svet zgrešeni:

Citat:
Uporabnik Baltazar pravi:
Svetujem ti, da si malo globlje pogledaš področje, kajti znanost je prišla že precej dlje kot se tebi zdi. Po domače, hudo si falil, zavest NI to, kar trdiš da je, kaj pa je (naj bi bila)… Poglobi se v kognitivno znanost.

I

Izbrisan uporabnik #488

Država ne more dopuščati organizacij, ki preko laži in prevar kradejo državljanom, to je bistvo vsega, zakaj se je potrebno pri religijah oglašati in ne biti tiho.

Gre za nizkotno okoriščanje.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Da se dopolnim, poglej SEBE, pa ne boš rabil nobenih drugih konceptov, oz jih boš kot take, samo koncepte torej, prepoznal.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Jaz zgolj interpretiram naravo. Nikomur ne vsiljujem ničesar, ti pa jasno in glasno povem, zakaj so umetni konstrukti nadnaravnega napačni, škodljivi in potencialno nevarni.

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.302
34
48
41
Nekje v naši ljubi kokoški
Ne ne gospa, to ni piramidni sistem.
wink-1.gif

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Če te pa piramida zanima sem v eni drugi temi že povedal, da sistem dobro poznam, ker sem ga delal. Ti ga pa ne priporočam, ker je vsebina vsake piramide koristna za prodajalca in ne za kupca.

Če pa misliš da jest kej prodajam tle, prodajam edino to, da ni kej od nikogar za kupit
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
...torej, kako razložite otroku , da pri vas ni nosil Miklavž ? Glede na to, da vas je 90% tu gor, ki nočete nič slišati kar je krščanskega, da ne govorim o sami veri. Predvidevam, da je tudi vaš otrok temu prikrajšan....ali ste taki dvoličneži in imate miklavža.
Tisti, katerem je post namenjen se bodo že našli....

Nisme šel brat teme.

Pri nas je nosil darila izključno Dedek Mraz. Dedek Mraz je bil tudi tisti, ki je prišel v vrtce in prek sindikatov pozdravit v službe od staršev.

Mi sedaj 20 let za tem nič ne manjka, živ in zdrav, brez psihičnih posledic. Miklavž gor, Miklavž dol...

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Med sprehodom po čudovitem stvarstvu Gospoda sem naletel na ta biser:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/2z-OLG0KyR4"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/2z-OLG0KyR4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

hysterical-1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik zmerni_radikalec pravi:
Kar je najbolj žalostno pri tem pa je, da mislim da se tale tip ne šali. Zgleda kot parodija, ampak mislim da ni!
Ja, tile norci so resni.
Ni parodija. Se vidi če pogledaš linkane videe...

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Malo gledam, pa v opisu drugega fima vidim, da je antikrist predsednik UN.

Pa kaj majo to ameri z UN?
Podobno ko pri nas da je za vse zlo na svetu kriva Amerika?

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Mah, long story... Povprecnemo Americanu se jebe, ampak ker jih je toliko, in imajo toliko prevec casa se nekateri ukvarjajo z zarotami. UN, NWO, Prostozidarji, etc., etc...
smile-1.gif

Takle mamo
smile-1.gif