Kaj te fascinira, sandra? Jaz imam vse na strom. Drugega energenta v bajto ni speljanega. Se avto bi imela ma strom, ce ne bi bili precenjeni, bolj kot je gorivo poceni. Tako da, ce bos specificno vprašala, ti bom skusala odgovoriti, kaj dogaja v glavo cloveku, ki ima vse na strom.
kalbo
Ni glih isto kar govoris. Za lazje razumavanje lahko en teden sendvice jes. Najbrz je nima prizgane takrat, ko ni hrane notri. Oziroma je ne segreva, zato da jo bo dala notri, da se kdo ne obregne. Ce to laufa 24/7 ga pa tudi jaz ne razumem, zakaj ga luci motijo, pecica pa ne. Ko moj kompjuter, pac meni se glupo zdi, da to naziga na ful, ko ni treba in nihce ne uporablja. Tudi crknil bo prej. Tudi otroci se teh lekcij lazje naucijo kot kasneje, tako kot vsako. Ta je taka poceni pa za vsak dan lekcija, ceprav trenutno sprejeta kot tezenje brezveze, ker njega nic ne stane v nobenem primeru, mene pa tudi ne vec. Zal moram imeti v mislih, da kaki izmed njih zna konec s koncem stukat pa ce ima privzgojeno, da se na ta take stvari merka, je bistveno lazje, kot se to na novo ucit pri 25. Alter lahko tudi malo v RL pogleda iz tega svojega overačiverskega balona, pa bo videl da 20 pa 50€ nekomu zelo veliko pomeni konev meseca. Konkretno, a bo placal racun za elektriko ali ne, ker tega se za na konc pusti, ker ne morejo kar izklopit