ena resna, življenjska

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne rabim bit fiziklac, da bi imel spoštovanje z zenske strani.

ti menda prav nič nimaš, da bi lahko človek spoštoval pri tebi
crazy1.gif

nauč se šravfat, boš kateri vsaj prav prišel..kmetuh naduvan..

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
KSZ

Jaz znam zamenjati filtre na avtu, olje, beljenje, kidanje snega... pač nismo vsi hodili na tehnične šole.

Nimam črnih nohtov, sem čist, večinoma dišim, ne smrdim po švicu in podobno, plačo imam pa tudi boljšo od večine socialcev.

In medtem ko neki lolek popravlja pogrižen polnilec za mobitel, sem jaz dal že prej 10 eur za novega, se lepo z ljubico namakam v jakuzziju
evil.gif

Maci, si pa res neka čudakinja, da raje gledaš tipa ko popravlja polnilec za mobi, kot pa savno od znotraj
evil.gif

Malo zares, malo za hec
grin1.gif

Lej, če znaš zamenjati kak organ, je to po moje povsem dovolj...dostavi ti ga pa lahko moja kosovarka...
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
kukr sem reku.
razen nekaj decov, so tut kle..povprečni frajerčki.

me pa veseli, da je akr nekaj žensk z izoblikovanimi standardi. in izobražene ni nujno, da zavrnejo na dobr dan, te pa vsekakor zavrnejo na dober dan, če gledaš v uro ko tele v nova vrata in ne veš kaj bi reku

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.873
113
Imam občutek da tukaj podvaljujejš kukavičje jajce! Če bi bila tale tvoja magistra vsaj solidna riba, ne bi ti tukaj delal reklame za njo, Mislim da je punca šus, tako da ne obremenjuj fante z njo, ki dajo nekaj nase. Lahko pa kontaktiraš tistega Štajerca Kasiusa, on ne izbira in bi jo verjetno z veseljem osrečil. Če bi bila tale tvoja kolegica ena dobra mačka, bi se že ti grebel, tako je pa zadeva bolj pogrebšna, pa delaš reklamo za njo. JBG pa tak prijatelj....

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ti jokovček, ko se ljubica udari v prst, ga lepo zrihtam, povijem, je sigurnobolj vesela kot pa tvoja, ko ji žarnico zamenjaš
evil.gif

Malo manj štorasto babo si nabav.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
In kaj pravi kolegica, kje je problem, da ne najde nobenega omembe vrednega?

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ne vem, kaj pravi softijeva kolegica, vem pa, kaj si misli: un je storast, un ne zna nič nardit, un sicer zna nardit, a ma premal šol, un je grd, un je zabit, un je... in tako dalje do padca kometa.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.873
113
Verjetno se ji je razbilo ogledalo, Softijev okus pa po mojem ni ravno na nivoju, pa fant še nesramen noče biti!

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
eh ja.

kaj reče. un ma rajš mamino joško k mojo muco,.
un ne zan zajtrka prpavt, jajca spečt. ne zna na avtu uredit premonttažo gum. ne zna postle zategnt. ne zna prebelt. vs ekar zna je daljinc pa tv.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.873
113
Kaj zdaj nakladaš! Eni podpovprečni p...ki bi rad zrihtal normalnega tipa in zdaj je pomembno kaj tip zna in obvlada. Če je tale tvoja kao prijateljica " rugoba " ji ne pomaga ne doktorat ne da tipu kuha ala- cart vsak dan. Pri ta pravih dedcih je videz na prvem mestu, pa čeprav je to dostikrat nagazna mina, notranja lepota pa pride na vrsto šele takrat, če ga ta tvoja magistra vsaj dobro potegne. Takrat dedec lahko zamiži na eno oko...

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Meni se vedno bolj dozdeva, da se tale kolegica pri vsakem moškem skoncentrira na tisto, česar nima in ne zna, tisto, kar on dejansko obvlada, pa je kvečjemu v drugem planu.
Da slučajno ne išče popolnega moškega, ki zna in zmore vse, pol bo še dolgo samska. Ker po taki logiki bo tisti, ki je vešč dela z obema rokama, odpadel, ker ji ne servira zajtrka v postlo, nekdo drug, ki je razgledan, pozoren in zna tudi kaj narediti, bo pa letel, ker mu ne pride istočasno kot njej...

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Kaj zdaj nakladaš! Eni podpovprečni p...ki bi rad zrihtal normalnega tipa in zdaj je pomembno kaj tip zna in obvlada. Če je tale tvoja kao prijateljica " rugoba " ji ne pomaga ne doktorat ne da tipu kuha ala- cart vsak dan. Pri ta pravih dedcih je videz na prvem mestu, pa čeprav je to dostikrat nagazna mina, notranja lepota pa pride na vrsto šele takrat, če ga ta tvoja magistra vsaj dobro potegne. Takrat dedec lahko zamiži na eno oko...

To si tok dobr povedal, da ni kej za dodat.
cool-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
men s epa še vedno zdi, da je 955 generacije 25-35 ali levorukih, ali brezrokih. v 94% pa vlada pomankanje malih sivih celic, iznajdljivosti in improvizacije.

sem se zdej spomnil ene montaže kjer bi moralo kao biti vse pripravljeno, pa ni bilo kaj dosti. model je na licu mesta sral ideje, poskušal in na koncu naredil. verjamem, da večina drugih bi srala, težila, utrujala in me pripravila do tega, da zaključimo posel.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
To tvoji kolegici ne bo dosti koristilo, če bo tudi pri tistih 5%, ki imajo obe roki in zdravo pamet, najprej iskala tisto, česar nimajo.