Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne rabim bit fiziklac, da bi imel spoštovanje z zenske strani.
ti menda prav nič nimaš, da bi lahko človek spoštoval pri tebi
nauč se šravfat, boš kateri vsaj prav prišel..kmetuh naduvan..
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne rabim bit fiziklac, da bi imel spoštovanje z zenske strani.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
KSZ
Jaz znam zamenjati filtre na avtu, olje, beljenje, kidanje snega... pač nismo vsi hodili na tehnične šole.
Nimam črnih nohtov, sem čist, večinoma dišim, ne smrdim po švicu in podobno, plačo imam pa tudi boljšo od večine socialcev.
In medtem ko neki lolek popravlja pogrižen polnilec za mobitel, sem jaz dal že prej 10 eur za novega, se lepo z ljubico namakam v jakuzziju
Maci, si pa res neka čudakinja, da raje gledaš tipa ko popravlja polnilec za mobi, kot pa savno od znotraj
Malo zares, malo za hec
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ti jokovček, ko se ljubica udari v prst, ga lepo zrihtam, povijem, je sigurnobolj vesela kot pa tvoja, ko ji žarnico zamenjaš
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Kaj zdaj nakladaš! Eni podpovprečni p...ki bi rad zrihtal normalnega tipa in zdaj je pomembno kaj tip zna in obvlada. Če je tale tvoja kao prijateljica " rugoba " ji ne pomaga ne doktorat ne da tipu kuha ala- cart vsak dan. Pri ta pravih dedcih je videz na prvem mestu, pa čeprav je to dostikrat nagazna mina, notranja lepota pa pride na vrsto šele takrat, če ga ta tvoja magistra vsaj dobro potegne. Takrat dedec lahko zamiži na eno oko...