ena resna, življenjska

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.480
5.681
113
Ma........it is a past.....hm 5 years no more
evil.gif

Ne smemo se pustit *ebat
cheer.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Imam občutek da tukaj podvaljujejš kukavičje jajce! Če bi bila tale tvoja magistra vsaj solidna riba, ne bi ti tukaj delal reklame za njo, Mislim da je punca šus, tako da ne obremenjuj fante z njo, ki dajo nekaj nase. Lahko pa kontaktiraš tistega Štajerca Kasiusa, on ne izbira in bi jo verjetno z veseljem osrečil. Če bi bila tale tvoja kolegica ena dobra mačka, bi se že ti grebel, tako je pa zadeva bolj pogrebšna, pa delaš reklamo za njo. JBG pa tak prijatelj....

Kaj če bi ti zakompleksanec nehal vlačit moj nick po forumu?

Isto priporočam idiotu Stevu. [censored] vam materna, kaj vam je tak dolgcajt v lajfu, da se skoz obremenjujete z nekim Kasiusom, ki vam je povedal par krepkih?

Nisem ti jaz kriv, če si drkađija, ker imaš pač za svoje zmožnosti previsoke kriterije.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik jaka6 pravi:

Ko sem bil še študent sem delal v fitnes centru. Tam je bilo cel kup nekih maminih sinčkov z mišicami. Včasih je crknla kaka žarnica, se odvil kakšen vijak ali pa se je kdo spotaknu čez kable. Vsi so klicali mene. Plazil sem se pod mizami, ves prašen vrtal v strop, šravfal mašine in ko so prišle stranke, sem jaz do komolcel od šmira zgledal hišnik, vsi ostali so bilo pa zgledali 'strokovnjaki'!

včasih je boljše biti "mamin sinček" in nič znati, kot pa biti mojster za vse.
smirk-1.gif

na koncu pa imate vsi po pogodbi isto plačo...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.871
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Imam občutek da tukaj podvaljujejš kukavičje jajce! Če bi bila tale tvoja magistra vsaj solidna riba, ne bi ti tukaj delal reklame za njo, Mislim da je punca šus, tako da ne obremenjuj fante z njo, ki dajo nekaj nase. Lahko pa kontaktiraš tistega Štajerca Kasiusa, on ne izbira in bi jo verjetno z veseljem osrečil. Če bi bila tale tvoja kolegica ena dobra mačka, bi se že ti grebel, tako je pa zadeva bolj pogrebšna, pa delaš reklamo za njo. JBG pa tak prijatelj....

Kaj če bi ti zakompleksanec nehal vlačit moj nick po forumu?

Isto priporočam idiotu Stevu. [censored] vam materna, kaj vam je tak dolgcajt v lajfu, da se skoz obremenjujete z nekim Kasiusom, ki vam je povedal par krepkih?

Nisem ti jaz kriv, če si drkađija, ker imaš pač za svoje zmožnosti previsoke kriterije.

Ti si povedal par krepkih!?
hysterical-1.gif
Usrane...
Danes si pa nekam hud. A te je kakšna tvoja debela pacijentka dala na čevelj št. 43 ? Mogoče ga imaš še vedno v riti? Kakšno kepo snega pojej in eno si daj za gate, da se malo ohladiš...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.164
7.871
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zakaj teh čefurskih nikov ne banamo privzeto..pa raznih unih številčbnih oz serije sitih znakov?

Kaj si hotel povedati? Ne razumem?