ena resna, življenjska

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
softi, glede na to koliko časa visiš tuki gor in nakladaš, nimaš samo dveh levih rok ampak tud levega jebeštrga.a...dvoglavi orel se ti smeji v plešo
tongue-1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
KSZ

Jaz znam zamenjati filtre na avtu, olje, beljenje, kidanje snega... pač nismo vsi hodili na tehnične šole.

Nimam črnih nohtov, sem čist, večinoma dišim, ne smrdim po švicu in podobno, plačo imam pa tudi boljšo od večine socialcev.

In medtem ko neki lolek popravlja pogrižen polnilec za mobitel, sem jaz dal že prej 10 eur za novega, se lepo z ljubico namakam v jakuzziju
evil.gif

Maci, si pa res neka čudakinja, da raje gledaš tipa ko popravlja polnilec za mobi, kot pa savno od znotraj
evil.gif

Malo zares, malo za hec
grin1.gif
¨

buyin' =)

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Logično ib bilo logično razmišljat. Samo kdosem jaz ima težave s problemi pri logiki. Nea gre ji od rok.

Mogoče mam pa js tud dve levi roki kot ti?
grin1.gif

Ne poznam tvojih izkušenj, samo dvomim, da bi ti tipa kot sem jaz kaj naučila, kvečjemu zakaj ne imeti ženske, recimo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne rabim bit fiziklac, da bi imel spoštovanje z zenske strani.

ti menda prav nič nimaš, da bi lahko človek spoštoval pri tebi
crazy1.gif

nauč se šravfat, boš kateri vsaj prav prišel..kmetuh naduvan..

Tako je, preberi mi kozje molitvice.

Ko o čemu, kurva o poštenju.
hysterical-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.480
5.681
113
Ei softi.......a pa ta tvoja superduper kolegica zna plunt na *urca al je prezabita
sprasujem se.gif

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
3,14zda js pa ne znam z elektrodami švasat, to mi pa res ne rata. Kar koli nardim se mi eletroda gor prime. Vse ostalo pa nimam težav. Najboljše je tisto, ko sem zrihtal kaj takšnega, ko je mojser reku, da to se pa ne da. Zna bit pa tudi velik hedikep, če znaš veliko stvari, predvsem, da ostali to vejo.

Ko sem bil še študent sem delal v fitnes centru. Tam je bilo cel kup nekih maminih sinčkov z mišicami. Včasih je crknla kaka žarnica, se odvil kakšen vijak ali pa se je kdo spotaknu čez kable. Vsi so klicali mene. Plazil sem se pod mizami, ves prašen vrtal v strop, šravfal mašine in ko so prišle stranke, sem jaz do komolcel od šmira zgledal hišnik, vsi ostali so bilo pa zgledali 'strokovnjaki'!

Kamele0N

23. jul 2008
42.480
5.681
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da so na tem forumu deci, vem. tko da vam, decom, prepovedujem sodelovanje v temi. vem, da patriot, ......pa še kak se najde, veste kaj je kladivo, macola, pumpa, izvijač, štemarca..in vem d aznate dolit olje v avto, najdt fušerja, zategnt matico, zamenjat žarbnico..

sprasujem se.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.480
5.681
113
Kup si profi švas aparat ne pa nek hobby program iz baubau za 99 eurou....

Drugač pa dobr zaključek tvoje misli
467716-post_slo.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.480
5.681
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa fajn je, če baba ve, kakšen je ring 17 ključ in kakšen je viličast, kaj so cvik cange, kakšen je križni in navaden šraufenciger....

Ker drugače mora čist prevečkrat hodit v klet po orodje.
evil.gif

Šovinist........zakaj pa ne kupš raj kombinacije ring-vilice...pa pol babi rečeš samo 17 ključ mi prnes
tongue-1.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.480
5.681
113
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
No, tu dam pa softiju prav. Ni več moških, ki bi znali z rokami.
cry12bpy.gif
pozdrav.gif

Smo, samo nas ne povohate.
frown-1.gif

Ma tvoj največji problem je da nimaš smisla za humor........zdele k bereš tole bi me najrajš pojedu.....eee brate vidš vidš to ti je napaka
evil.gif

P.S.: en alterjebaæki nasvet
grims-1.gif

Sj res da ne znaš zravnat glave motorja na kosu stekla tko kt to ona dela......ampak znaš pa zato šravfat piđoje u nulo......tko da poba to te bo rešil da v njenih očeh ne boš nek "lerpoba"
cheer.gif

Kamele0N

23. jul 2008
42.480
5.681
113
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
ti menda prav nič nimaš, da bi lahko človek spoštoval pri tebi
crazy1.gif

nauč se šravfat, boš kateri vsaj prav prišel..kmetuh naduvan..

shocked-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da so na tem forumu deci, vem. tko da vam, decom, prepovedujem sodelovanje v temi. vem, da patriot, ......pa še kak se najde, veste kaj je kladivo, macola, pumpa, izvijač, štemarca..in vem d aznate dolit olje v avto, najdt fušerja, zategnt matico, zamenjat žarbnico..

sprasujem se.gif

owned!!
467716-post_slo.gif