Citat:
Uporabnik stieber pravi:
softi, glede na to koliko časa visiš tuki gor in nakladaš, nimaš samo dveh levih rok ampak tud levega jebeštrga.a...dvoglavi orel se ti smeji v plešo
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
stari, če bi bila tale tvoja koljegica res huda, bi jo že sam ponucu...
Citat:
Uporabnik Madafaka pravi:
Napiši mu "tu-tu-tu..." mogoče mu bo pol kapnilo
¨Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
KSZ
Jaz znam zamenjati filtre na avtu, olje, beljenje, kidanje snega... pač nismo vsi hodili na tehnične šole.
Nimam črnih nohtov, sem čist, večinoma dišim, ne smrdim po švicu in podobno, plačo imam pa tudi boljšo od večine socialcev.
In medtem ko neki lolek popravlja pogrižen polnilec za mobitel, sem jaz dal že prej 10 eur za novega, se lepo z ljubico namakam v jakuzziju
Maci, si pa res neka čudakinja, da raje gledaš tipa ko popravlja polnilec za mobi, kot pa savno od znotraj
Malo zares, malo za hec
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Logično ib bilo logično razmišljat. Samo kdosem jaz ima težave s problemi pri logiki. Nea gre ji od rok.
Mogoče mam pa js tud dve levi roki kot ti?
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Ne rabim bit fiziklac, da bi imel spoštovanje z zenske strani.
ti menda prav nič nimaš, da bi lahko človek spoštoval pri tebi
nauč se šravfat, boš kateri vsaj prav prišel..kmetuh naduvan..
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da so na tem forumu deci, vem. tko da vam, decom, prepovedujem sodelovanje v temi. vem, da patriot, ......pa še kak se najde, veste kaj je kladivo, macola, pumpa, izvijač, štemarca..in vem d aznate dolit olje v avto, najdt fušerja, zategnt matico, zamenjat žarbnico..
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Pa fajn je, če baba ve, kakšen je ring 17 ključ in kakšen je viličast, kaj so cvik cange, kakšen je križni in navaden šraufenciger....
Ker drugače mora čist prevečkrat hodit v klet po orodje.
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
No, tu dam pa softiju prav. Ni več moških, ki bi znali z rokami.
Smo, samo nas ne povohate.
Citat:
Uporabnik nadi pravi:
ti menda prav nič nimaš, da bi lahko človek spoštoval pri tebi
nauč se šravfat, boš kateri vsaj prav prišel..kmetuh naduvan..
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
da so na tem forumu deci, vem. tko da vam, decom, prepovedujem sodelovanje v temi. vem, da patriot, ......pa še kak se najde, veste kaj je kladivo, macola, pumpa, izvijač, štemarca..in vem d aznate dolit olje v avto, najdt fušerja, zategnt matico, zamenjat žarbnico..