ena resna, življenjska

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
hm...a sam js sama seb avto rihtam?(me je izucil...fort olje poglej k grem jutr v mb. odgovor: sej znas sama). ajt obcasne malo tezje zadeve pac moji trije decki (oz. dva pa un zraven), kar se pa ne da pa pride mehaniku v roke

Zakaj ti to men odgovarjaš? A je bil govor, da nobena ženska tega ne dela? Ne štekam..

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Da ne boš živela v zmoti.

Bumbari (Bombinae), su insekti opnokrilci Hymenoptera iz natporodice pčela - Apoidea. Karakterističan predstavnik je bumbar - Bombus Terrestris. Postoji oko 200 vrsti bumbara. Mesto pravljenja gnezda zavisi od vrste bumbara.

Bumbari su najbolji prirodni oprašivači.

bumbar = črmlj

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Lahko tudi misliš da si majski bumbar, ampak zame si navaden bumbar.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
A to si bacila pasulj pa se ti je narisal al je izpala karta, sisu ti gatarsku.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ti znaš žarnico zamenjat?
17758-icon_confused.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Zakaj se bi to nekdo naučil, če lahko kupi novo luč z žarnico?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Logično ib bilo logično razmišljat. Samo kdosem jaz ima težave s problemi pri logiki. Nea gre ji od rok.

TRiK

Fizikalc
20. jan 2009
850
22
28
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mam full kul prjatlco, k je prava ženska, kuha, pomiva, pere, ma magisterij, redno službo, flat...sam tipa pa ne najde in ne najde. sve neke..[censored]æine
[sarkazem on] Če so lepota, pamet in dostopnost pri ženski konstanta in je tvoja kolegica maksimalno pametna in dostopna, potem lahko sklepamo, da je lepota na minimumu
tongue-1.gif
[/sarkazem off]
Ok, malo bolj resno: na takšen tip ženske se ponavadi res prilepijo mamini sinčki, ki v njej vidijo nekoga, ki že vse ima in bi potem še on imel nekaj od tega. S tvojimi besedami - levoroke ped**čine.
Druga plat te medalje pa je, da je do visoko izobražene ženske dejansko težko priti - ni redek slučaj, ko imajo tako natančno določene kriterije, koga sploh pogleda in komu odgovori, da tip moškega, kot ga ti opisuješ/iščeš, izvisi že pri "Dober dan".

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik softi pravi:

iščem takega pravega deca, od 27-33.. k je še mal pametn zraven, pa odprte glave. mam full kul prjatlco, k je prava ženska, kuha, pomiva, pere, ma magisterij, redno službo, flat...sam tipa pa ne najde in ne najde. sve neke..[censored]æine

A ti to Maci rihtaš dedca?
Pazi! Zasral se boš Maci, ko bo vidla kaj si ji zrihtal. Zasral se boš Davidoffu, ko bo videl, da to ni to. In še pol alterja te bo zamrzilo, ker si jim žensko izpred nosa speljal.
evil.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.750
9.963
113
40
MB
ksz

v čem je sploh fora tega, zadnjič je bla ena pri meni pa je ena soba pač kurbiš rdeče barve, kdo ti je pa to barval

ja sam al kaj ... ni neka umetnost malarija
confused-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Logično ib bilo logično razmišljat. Samo kdosem jaz ima težave s problemi pri logiki. Nea gre ji od rok.

Mogoče mam pa js tud dve levi roki kot ti?
grin1.gif

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
KSZ

Jaz znam zamenjati filtre na avtu, olje, beljenje, kidanje snega... pač nismo vsi hodili na tehnične šole.

Nimam črnih nohtov, sem čist, večinoma dišim, ne smrdim po švicu in podobno, plačo imam pa tudi boljšo od večine socialcev.

In medtem ko neki lolek popravlja pogrižen polnilec za mobitel, sem jaz dal že prej 10 eur za novega, se lepo z ljubico namakam v jakuzziju
evil.gif

Maci, si pa res neka čudakinja, da raje gledaš tipa ko popravlja polnilec za mobi, kot pa savno od znotraj
evil.gif

Malo zares, malo za hec
grin1.gif