ena resna, življenjska

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Žarnico znaš zamenjat tudi sama, predvidevam. Če tudi ti pogleda koliko olja imaš v avtu, kaj ti to nuca? Pri vseh novih moraš tudi zaradi tega na servis, drugače ode garancija. Jaz bi tebe rajši kam drugam zravnal kot pa steno, jebala te stena, drugače so pa najine stene in ne tvoja ali moja stena. Štrihaša pa lahko moji dve velikonočni jajci.

A deca pa mora to vedno poočeti ali kako? Pomembno je, da mi znaš umešati trdo kuhana jajca, samo ne vedno, če se pa stena slučajno nakrivi od najbijanja v postelji, potem pa mora znati zravnati steno.

Če že, mora dec znati to zaradi sebe, ne pa zato, da boš ti lahko rekla, bemu miša, moj dec je sposoben, zato ga imam "rada" in bova skupaj.

Nikoli ne pričakujte, bodtie strpne in potrpelžljive.
hysterical-1.gif

Nabijem tebe in uno kdosem jaz.
grin1.gif

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
morda je ze res,da ni več pravih moških,je pa tudi res da ni več pravih žensk,zato se izgubljajo stare vrednote zakonov in je toliko ločitev.
vsekakor pa smo krivi oboji,tudi ženske danes pri 30 ne znajo nič kaj pametnega skuhat,o otrocih noče nobene nič slišat,pol pa pri 45 letajo na umetne oploditve,ko jim mena ze trka na vrata,

ja res je,oboji smo krivi in res je da se druzba,svet spreminja,samo vedno bolj opažam, da na slabše

lep pozdrav

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jst sm v bistvu hotla rečt, da glede na to, da znam olje pogledat, pa žarnice menjat, pa drva sekat...je fajn da zna tudi on. Prav tako za kuhanje. Oba morta znat, saj nikol ne veš kaj življenje prinese. Sm se prej malo čudno izrazla - moment jutranje omotice
grin1.gif

Ločitve? Ja to pa itak. Pari se ne znajo več pogovarjat in to je problem. Pride do konflikta in namesto, da bi vladal pogovor, vlada tišina in posledično ločitev, saj se nobenmu ne da več soočat s težavam. Tko je.
uf-1.gif

V osnovni šoli je bil včasih tabu, če je imel kdo ločene starše. Danes je tabu, če jih nimaš ločenih
crazy1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Jaz poznam uni. elektro inženirja, ki ne zna potegnit dodatne vtičnice.
hysterical-1.gif

To zna še moja sestra, ki je naredila FDV.
hysterical-1.gif

Pa fajn je, če baba ve, kakšen je ring 17 ključ in kakšen je viličast, kaj so cvik cange, kakšen je križni in navaden šraufenciger....

Ker drugače mora čist prevečkrat hodit v klet po orodje.
evil.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
en je reku a iščem, al ne iščem.

iščem takega pravega deca, od 27-33.. k je še mal pametn zraven, pa odprte glave. mam full kul prjatlco, k je prava ženska, kuha, pomiva, pere, ma magisterij, redno službo, flat...sam tipa pa ne najde in ne najde. sve neke..[censored]æine

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik softi pravi:

iščem takega pravega deca, od 27-33.. k je še mal pametn zraven, pa odprte glave. mam full kul prjatlco, k je prava ženska, kuha, pomiva, pere, ma magisterij, redno službo, flat...sam tipa pa ne najde in ne najde. sve neke..[censored]æine

a je albanka?
grims-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

a je albanka?
grims-1.gif

s šiptarji se ne petljam. ne jem sljadoljed, ne pijem ljimunad, ne jev zelenjava..in na mogæe še kaj gospod ne trzam.

jebli te albanci u dupe

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:

a je albanka?
grims-1.gif

je.bo te ...ti in tvoja albanka
hysterical-1.gif

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Se strinjam, ogromno je enih pizdekov, ki nič ne znajo naredit in poprijet sami, meni je prav fino, ker se moj loti vsega - vse naredi, vse popravi
cheer.gif
, prav imeniten mi je že zaradi tega, sploh ker na drugi strani vidim polno takšnih ki gre na servis zato da mu zamenjajo žarnico, ker polnilca za mobitel, ki mu ga je zgrizel pes, ne zna zrihtat ampak gre kupit novega, ker si štekarjev ne zna zmontirat in kliče električarja...

Si ne predstavljam imet takega loleka, ker sama tudi pol stvari sama naredim, od servisa na avtu naprej
cheer.gif

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
hm...a sam js sama seb avto rihtam?(me je izucil...fort olje poglej k grem jutr v mb. odgovor: sej znas sama). ajt obcasne malo tezje zadeve pac moji trije decki (oz. dva pa un zraven), kar se pa ne da pa pride mehaniku v roke

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne rabim bit fiziklac, da bi imel spoštovanje z zenske strani. Vse naredi in popravi, samo tebe zgleda ne poservisira tako kot treba. Žarnice se ne menja, so xenon, jebe se mi. Polnilca se ne popravlja, glede na to, da neki jaki štromar nisi ni ti ne on, ko pa strese otroka ali pa tvoje najljubše ščene je pa grobijan pa nesposobnež, sisu ti vidim nešolano. Presneto vas štekar. Kaj imate neke fetiše na te štekarje, kaj jih sploh tok nucate, kuhate ne, perete ne, likate ne (razen svoje glave pa tiste grive, ki jo imate), nič od nič. Torej sploh ne rabte luči, dost je sveča. Bolj rabte vtikač kot pa šteker.

A to, da maš črne nohte, to je sploh zamaga za žensko pa da mi mal s svojimi rokami zbrusiš odmrlo kožo na peti, milina.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
Še en butelj... ksenonke se pa ne rabi menjat a ne
aplauz.gif

Na ostalo pa ti ne bom odgovarjala, si grem rajš kavo skuhat, bo bolj pametno.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ne. Prej avto zamenjam.

si misnla napisat, grem rečt svojmu pancerju, da mi skuha kavo, medtem grem pa zmerit profil na gumah pa kakšen auspush poduvat.