Žarnico znaš zamenjat tudi sama, predvidevam. Če tudi ti pogleda koliko olja imaš v avtu, kaj ti to nuca? Pri vseh novih moraš tudi zaradi tega na servis, drugače ode garancija. Jaz bi tebe rajši kam drugam zravnal kot pa steno, jebala te stena, drugače so pa najine stene in ne tvoja ali moja stena. Štrihaša pa lahko moji dve velikonočni jajci.
A deca pa mora to vedno poočeti ali kako? Pomembno je, da mi znaš umešati trdo kuhana jajca, samo ne vedno, če se pa stena slučajno nakrivi od najbijanja v postelji, potem pa mora znati zravnati steno.
Če že, mora dec znati to zaradi sebe, ne pa zato, da boš ti lahko rekla, bemu miša, moj dec je sposoben, zato ga imam "rada" in bova skupaj.
Nikoli ne pričakujte, bodtie strpne in potrpelžljive.
Nabijem tebe in uno kdosem jaz.
A deca pa mora to vedno poočeti ali kako? Pomembno je, da mi znaš umešati trdo kuhana jajca, samo ne vedno, če se pa stena slučajno nakrivi od najbijanja v postelji, potem pa mora znati zravnati steno.
Če že, mora dec znati to zaradi sebe, ne pa zato, da boš ti lahko rekla, bemu miša, moj dec je sposoben, zato ga imam "rada" in bova skupaj.
Nikoli ne pričakujte, bodtie strpne in potrpelžljive.
Nabijem tebe in uno kdosem jaz.