vso srečo pri LPP s homologacijo.
Saj ravno to me zanima... Nič. Bo treba vprašat na tehnični bazi kaj še oni porečejo na to...
vso srečo pri LPP s homologacijo.
Eno vprašanje. Morda ne spada sem, pa vseeno...
e-kolo katero pomaga preko 25 km/h. Po možnosti tudi brez poganjanja pedal. Seveda kitajc sicer poslan iz EU skladišča.
Je možno registrirat in se legalno vozit po cesti al ti ostane samo kolesarska pa upat, da te ne dobijo pri prehitri vožnji?!
"Moj" fafres ima "gas" in gre brez poganjanja. Nisem pa se testiralce gre vec kot 25brez pedal.Imam v mislih original kitajska kolesa s pedali katera lahko furaš tudi brez pedaliranja kot moped.
bi torej svetoval to za relativno po ravnem?Če se bos bolj kot ne vozil po asfaltu ali urejenem makedamu zna biti dobra izbira, sploh za 1700€
Brose je EU znamka motorja in gre v sam vrh po kvaliteti in učinkovitosti
500Wh baterija je po današnji FB in forum standardih čisto premalo, v realnosti pa je tako, da bos glede na tvojo predhodno kolesarko podlago, po urejenih poteh BP dosegel 100 km cbd mazilo https://zumbaliciouscrew.com/kardio-vadba
Jaz imam za Wolt dostavljanje po Ljubljani eBike z 500Wh baterijo in gre do 100 km, če ga uporabljas z 1/5 in 2/5 stopnjo pomoci, motor je Bfang v zadnjem pestu.
Za fun pa imam polno vzmetenega prav tako z 500Wh baterijo in Bosch sredinskim motorjem, tukaj pa je gore dole kilometrov po gozdu precej manj.