Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Je kdo gledal film Boiler Room, da bi se malo informiral kako stvari potekajo v ozadju? Po tem filmu so dečki menda dobili ideje.
Jap, koncept nategunov je pa isti ... lažni vložki, fiktivne naložbe, fiktivni dobički, denar pa direktno v žepe goljufom.Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Je kdo gledal film Boiler Room, da bi se malo informiral kako stvari potekajo v ozadju? Po tem filmu so dečki menda dobili ideje.
Ajoj, pa thorex ni v ozadju delal z delnicami ampak na valutnem trgu
Ker so sami prislužili ogromne denarje, stranke pa so ogromne denarje izgubile. To je potem jasno, da so delali na konceptu oderuških provizij, morda celo 90% in več, tistih par procentov pa so morda res dali naprej v posel ... da se kao nekaj vidi kak oni trgujejo.Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
Pbutec, kako pa veš da je thorex nategunska firma in res niso v ozdaju trgovali na forexu?
Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
Nvem nvem
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
ATVP
Banka ki je locirana v stanovanjski hiši?
Neizplacila?
Kaksen dokaz tocno ti rabis
Da me ti ne smirglas je dobro. Poslovati z ljudmi tvojega kova je namrec nevarno in slabo za ugled firme. Ce pa bova kdaj poslovala v moji sluzbi pa me tudi ne bos rabil smirglat ker se vsak lahko brani z molkom.Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
jello, ko si tako pameten, ajde registriraj mi banko po tvoje podjetje za 100€ na new zelandrazgledanost pa taka
Apollo8, tebe sploh ne šmirglamo