Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Je kdo gledal film Boiler Room, da bi se malo informiral kako stvari potekajo v ozadju? Po tem filmu so dečki menda dobili ideje.
Jap, koncept nategunov je pa isti ... lažni vložki, fiktivne naložbe, fiktivni dobički, denar pa direktno v žepe goljufom.Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Je kdo gledal film Boiler Room, da bi se malo informiral kako stvari potekajo v ozadju? Po tem filmu so dečki menda dobili ideje.
Ajoj, pa thorex ni v ozadju delal z delnicami ampak na valutnem trgu![]()
Ker so sami prislužili ogromne denarje, stranke pa so ogromne denarje izgubile. To je potem jasno, da so delali na konceptu oderuških provizij, morda celo 90% in več, tistih par procentov pa so morda res dali naprej v posel ... da se kao nekaj vidi kak oni trgujejo.Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
Pbutec, kako pa veš da je thorex nategunska firma in res niso v ozdaju trgovali na forexu?
Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
Nvem nvem
Citat:
Uporabnik Matej pravi:
ATVP
Banka ki je locirana v stanovanjski hiši?
Neizplacila?
Kaksen dokaz tocno ti rabis
Da me ti ne smirglas je dobro. Poslovati z ljudmi tvojega kova je namrec nevarno in slabo za ugled firme. Ce pa bova kdaj poslovala v moji sluzbi pa me tudi ne bos rabil smirglat ker se vsak lahko brani z molkom.Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
jello, ko si tako pameten, ajde registriraj mi banko po tvoje podjetje za 100€ na new zelandrazgledanost pa taka![]()
Apollo8, tebe sploh ne šmirglamo![]()