Citat:
Uporabnik dzipo pravi:
..... izplačila do maja 2013. Po tem datumu se je ustavilo zaradi padca zlata....
Citat:
Uporabnik dzipo pravi:
Pozdravljeni , ne vem kaj se greste in udrihate en čez drugega, nekdo samo vpraša kako je z izplačili, ker ga zanima pri tistih, ki imajo investicije v thorexu. Ima pri njih od 2008 in sem dobival (hvala bogu ,da sem delal izplačila sem še v minusu 3k) izplačila do maja 2013. Po tem datumu se je ustavilo zaradi padca zlata. Tudi mene še žuli denar,ki še stoji notri upam ,da ga bom še kdaj dobil drugače se je pa vsak po svoji vesti odločil kam naj investira denar. Večina ljudi ,ki so bili tam jih ni več razene glavnine ni ostajajo A. J. V in G. MarkoN na portalu lahko napišeš kaj te žuli pa ti odgovorijo. Meni je moj zastopnik odgovoril prejšnji teden, ker sem mu poslal za bolj podrobna navodila o ADS-ju.
Citat:
Uporabnik dzipo pravi:
Zmago1 , jaz vem kam sem denar vložil v pogodbi piše tudi izgube vsega vloženega! Tudi ljudje so kupil delnice od Mercatorja po 420€ sedaj so pa cca 72€ kje je pa denar ? Sedaj naj bi bil skupni vložek blokiran ( stop loss) dokler se zlato ne dvigne ne bo nič. Sem tudi zlato kupil po 42,5 sedaj pa je 30€ Tako pač je . Tudi če investiraš v Triglav sklade pa gre cogrunt Triglav, kdo ti garantira ,da boš vloženo dobil nazaj. Thorex naj bi še delal v pisarni jih pa ni zato ker jim ljudje groz.....
Zdaj je taktika nategnjencev takšna, da secposkušajo iti "posel svojih šefov", da najdejo vsaj par naivčin in si povrnejo svoj vložek. Med tem se je piramida že zdavnej podrla, tisti na vrhu pa že iščejo nove ideje ...Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Dva "agenta" se torej ne javljata, tretji nima pojma, oba lastnika pa sploh nista dosegljiva nikjer. Call me crazy, ampak dam levo jaje, ce kdo tukaj dobi se kak $$$.
Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
Mogoče sem bil res malo sarkastičen, vendar sem se spustil na stopnjo Vas.
Trenutno imamo v tej temi 3 tipe ljudi:
TIP 1 člani kateri so investirali
TIP 2 člani kateri kar nekaj bluzijo
TIP 3 člani kateri nimajo denarja
Nikjer ni dokazano, da je to piramida dokazano pa je da se je trgovalo na forexu. Torej tukaj pridejo v poštev člani tipa 2, ker kar nekaj bluzijo in pišejo čeprav nimajo podkrepljenega znanja.
TIP 1 so ljudje, kateri smo investirali. Nekateri smo dobili izplačilo glavnice ter tako naredili plus nekateri pa žal niso dobili 0, ker so imeli vezano na določeno število let/mesecev.
TIP 3 so pa ljudje kateri nimajo denarja, da bi vlagali v tovrstno podjetje/trge ali piramide kakor jih poimenujete vendar se bahajo po forumu, da je to piramida in ne vem kaj. Dejansko pa nimajo denarja ter ne znanja.
Sam pa sem se obrnil na forum z namenom, da se povežem s kom kateri mi lahko da določene odgovore na moja vprašanja. Lahko sem ovčka, luzer ali so me scat peljali. Mene niso, ker sem v plusu, povdarjam glavnico ter obresti sem si izplačal ter nato ponovno investiral glavnico.
Eden od razlogov da sem se prijavil, ker se mi ne oglaša ne agent 1, agent 2 ter naključno srečan agent 3 mi ne zna odgovoriti. Torej kaj človek lahko naredi? Se poveže z drugimi, ter si svetujejo. Zato pa je internet.
In ne, ne hodim jokcat na internet ampak sem prišel samo po nasvete, kako se drugi s tem srečujejo. Zato pa je internet.
Ali je je/bilo omenjeno podjetje piramida ali so trgovali na FX pa vesta samo 2 človeka, katera pa se jih sploh ne da dobiti.
Toliko o tem
Citat:
Uporabnik MarkoN pravi:
Trenutno imamo v tej temi 3 tipe ljudi:
TIP 1 člani kateri so investirali
TIP 2 člani kateri kar nekaj bluzijo
TIP 3 člani kateri nimajo denarja
Citat:
Uporabnik MarkoN pravi: Mene niso nategnili , ker sem v plusu,.....
Citat:
Uporabnik Miikech pravi:
Dva "agenta" se torej ne javljata, tretji nima pojma, oba lastnika pa sploh nista dosegljiva nikjer. Call me crazy, ampak dam levo jaje, ce kdo tukaj dobi se kak $$$.