Dual SIM Android

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Na tem, ki sem ga zgazil sem sam zamenjal ROM iz kitajske "spakedranščine". Sicer sem imel nekaj težav pri tem ampak bolj zato, ker sem imel površna navodila. ko sem potuhtal kako in kaj, ni bilo več nobenih težav. Glede delovanja tega telefona sem bil pa res izjemno presenečen. Niti ene pomanjklivosti ni imel.

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
A mi lahko nekdo pove kje in kaksen rom bi pasal na mojga kitajca in ali je velik problem zamenjat rom? Navodila vem da imam na yountube , problem je, ker ne vem kaksen rom pase gor
tongue-1.gif
imam pa tegale http://www.aliexpress.com/item...1986340789.html

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
A mi lahko nekdo pove kje in kaksen rom bi pasal na mojga kitajca in ali je velik problem zamenjat rom? Navodila vem da imam na yountube , problem je, ker ne vem kaksen rom pase gor
tongue-1.gif
imam pa tegale http://www.aliexpress.com/item...1986340789.html

Kot so ti že povedali - tvoj "Original Lenovo Phone" ni Lenovo, ampak neka kopija. Omenja se sicer, da je model S660P, ampak tega modela Lenovo nima, ima pa S660, ki je po specifikacijah precej drugačen od tvojega.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Bemti, tako pogrešam mojega Lenovota, da sem naročil nov display in ga bom poskušal popraviti...
sprasujem se.gif

Nazadnje urejeno:

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.285
195
63
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Bemti, tako pogrešam mojega Lenovota, da sem naročil nov display in ga bom poskušal popraviti...
sprasujem se.gif

Svaka čast, da se ti da pri smešno nizkih cenah novih sploh še hebat s tem...
zmaga.gif

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Pri vsej zadevi je najbolj smešno to, da ga več kot 1/2 leta sploh nisem hotel uporabljat, ker se mi je zdel prevelik, da bi ga vlačil s seboj...
grims-1.gif

Zaslon sem dobil za par ojrotov tako, da ni panike.

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Jaz sem za hčerko naročil tega.
Čakam da pride, pa bom lahko kaj več povedal.
Lenovo 850 plus

Pozdravljen, si že dobil zadevo? Te prosim za oceno, ker razmišljam, da bi ga nabavil. Hvala.
Sem ga dobil prejšnji teden, skupaj z DDVjem in ostalim stroški je koštal 129,00 EUR. Sicer mi je dal gor slovenske menije in Google Play, vendar niso vsi meniji prevedeni. Cca. 10% je še vedno v angleščini. Prav tako ne prikazuje imena tistega, ki te kliče (prikaže samo številko), če ga imaš shranjenega v mednarodni obliki +386 41 xxxxxx.
To bi verjetno lahko rešil z custom ROMom, ki jih je za ta model veliko. Vendar hčerka ne da telefona iz roke, tako je navdušena
smile-1.gif

Aplikacije si lahko daje na SD kartico, tako, da ji ne zmanjka pomnilnika.
Zaenkrat torej zelo pozitivni občutki.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Citat:
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Citat:
Jaz sem za hčerko naročil tega.
Čakam da pride, pa bom lahko kaj več povedal.
Lenovo 850 plus

Pozdravljen, si že dobil zadevo? Te prosim za oceno, ker razmišljam, da bi ga nabavil. Hvala.
Sem ga dobil prejšnji teden, skupaj z DDVjem in ostalim stroški je koštal 129,00 EUR. Sicer mi je dal gor slovenske menije in Google Play, vendar niso vsi meniji prevedeni. Cca. 10% je še vedno v angleščini. Prav tako ne prikazuje imena tistega, ki te kliče (prikaže samo številko), če ga imaš shranjenega v mednarodni obliki +386 41 xxxxxx.
To bi verjetno lahko rešil z custom ROMom, ki jih je za ta model veliko. Vendar hčerka ne da telefona iz roke, tako je navdušena
smile-1.gif

Aplikacije si lahko daje na SD kartico, tako, da ji ne zmanjka pomnilnika.
Zaenkrat torej zelo pozitivni občutki.

Ja, Lenovoti so vredu zadeve, razumem hčerko...
cool-1.gif

A si morda preveril kako kaj deluje fotoaparat in kakšne so slike ali videi posneti z njim? Ima malo slabšo ločljivost sem opazil v podatkih.

Hvala za informacijo.

andrej66

Pripravnik
11. nov 2014
43
5
8
A ni škoda taka kitajska jajca s 512MB rama in slabo resolucijo kupovat, pa še en mesec čakat. Res da je kao poceni, ampak ko te opali še 22% DDV in 6€ stroškov prideš na 73€... Daš še 20€ zraven in imaš neprimerno boljši telefon na vseh področjih in to jutri, ne čez 1 mesec + slo garancija: http://www.bolha.com/telefonij...71&kw=lumia+630

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Zakaj pa DDV??
Kolikor se spoznam na to reč, se pri tej vrednosti ne obračuna DDV.

Nazadnje urejeno: