Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Jaz imam Samsung Galaxy S duos. Na bolhi jih prodajajo nove tudi pod 200.- EUR.
Zame odlična zadeva. Displej je 4", večjega ne maram, ker ne gre več v žep.
Vedno sem bil v dilemi ali Kitajca ali pa znamko. Na koncu sem se odločil za znamko, čeprav tudi čez Kitajce ne slišim dosti slabega.
Jaz pa sem imel Samsunga, potem kitajca, sedaj pa spet samsung Galaxy Ace DUOS. Pri obeh androidih drži baterija en dan, ta prvi samsung pa je bil tisti z drsnim pokrovom, ne vem več modela. Pa kitajc se mi zdi, da je zelo seval in je bil med pogovorom zelo hitro vroč.Imel pa sem tegale Drugače je bil pa telefon kar ok in hitrejši od Samsunga duos. Potem pa je nekajkrat srečal asfalt in se je poslovil.Samsung je malenkost bolj zanesljiv.
Citat:
Uporabnik Slick pravi:
Jaz bi najprej pogledal, če lahko že z obstoječo verzijo recovery načina narediš update ali ne. Za točko 3 gre kar precej manj časa kot če delaš vse tri. Sicer se pa lahko pri kupovanju naprav preko etotalk.com doplača mislim da 2,99 USD (cca. 2,2 EUR), pa ti že oni naložijo modified recovery in SLO Android. Če ti ni všeč (meni ni bil, ker je imel še vedno cel kup kitajske robe) pa samo naložiš nov ZIP (ja, bere direktno iz ZIP datoteke, ni potrebno nič razpakirati) in je.
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Kako si pa zadovoljen s pravimi Lenovoti, če si že imel katerega?