Dual SIM Android

steni

Fizikalc
5. jan 2008
682
39
28
Ravne na Koroškem
Kopirano iz prvega linka:
procesor: Intel® Atom™ Quad-Core Z3580 Processor 2.3GHz
operacijski sistem: Android 5, Lollipop
sistemski pomnilnik: 4 GB LPDDR3 RAM
vgrajeni pomnilnik: 32 GB ROM
grafični procesor: Gfx 6 serija
razširitev: microSD kartica do 128 GB
SIM: dve MicroSIM reži. SIM1 podpira 2G/3G/LTE(4G), SIM2 podpira 2G (samo klice in kratke SMSe do 400 znakov). Obe kartici sta lahko aktivni hkrati – klici na enem SIMu ne blokirajo drugega SIMa.

Pri drugem linku pa res piše, da je dual stand-by, ampak mislim, da je to napaka,
Na gsmarena.com pa piše to:
Network Technology
▼GSM / HSPA / LTEExpand
Launch Announced 2015, January
Status Available. Released 2015, March
Body Dimensions 152.5 x 77.2 x 10.9 mm (6.00 x 3.04 x 0.43 in)
Weight 170 g (6.00 oz)
SIM Dual SIM (Micro-SIM, dual stand-by, dual active)
Display Type IPS capacitive touchscreen, 16M colors
Size 5.5 inches (~70.8% screen-to-body ratio)
Resolution 1080 x 1920 pixels (~401 ppi pixel density)
Multitouch Yes
Protection Corning Gorilla Glass 3
- Asus ZenUI Platform OS Android OS, v5.0 (Lollipop), planned upgrade to v6.0 (Marshmallow)
Chipset Intel Atom Z3580 (4 GB RAM model)
Intel Atom Z3560 (2 GB RAM model)
CPU Quad-core 2.3 GHz (4 GB RAM model)
Quad-core 1.8 GHz (2 GB RAM model)
GPU PowerVR G6430
Memory Card slot microSD, up to 128 GB (dedicated slot)
Internal 16/32/64 GB, 2/4 GB RAM

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
V čemu pa je finta dual sim active?? Saj, ko govoriš z enim, se ponavadi težko pogovarjaš še z nekom drugim, a ne?

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Lahko preklapljaš med enim in drugim.
Če te nekdo pokliče, nima opozorila, kot, da si nedosegljiv, ampak ga lahko prevzameš in poveš, da imaš še en klic in ga boš poklical nazaj.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Če te nekdo pokliče, nima opozorila, kot, da si nedosegljiv, ampak ga lahko prevzameš in poveš, da imaš še en klic in ga boš poklical nazaj.
Ok... Ampak to pride v poštev pri tistih, ki imajo frekvenco dohodnih klicev zelo visoko...

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Na Lenovo Vibe z90 mi nekaj nagajajo žične slušalke... Nikakor mi jih ne zazna. Uporabljam slušalke, ki so bile zraven Lenovo A820 in bi naj pasale tudi na tega. Ima še kdo podoben problem s slušalkami??

PS: Poskusil sem še z enimi Nokiinimi slušalkami, pa tudi ne deluje. Kot, da bi bil zahtevan nek poseben konektor??
Na obojih slušalkah, ki jih ne zazna, sta konektorja takšna: https://www.google.si/search?q...k9d6QVOkIyuM%3A

Nazadnje urejeno:

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik cnpod pravi:
Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Ok... Ampak to pride v poštev pri tistih, ki imajo frekvenco dohodnih klicev zelo visoko...
Se popolnoma strinjam.
To je pač specifična zadeva, za ozek krog ljudi. Recimo poslovneži.
Čeprav se mi zdi, da bi zadeva bolj prav prišla tistim, ki se ogromno pogovarjajo z ljubico, pa ne bi radi, da so vedno nedosegljivi, ko jih kliče žena
evil.gif

Se znajo porajati neugodna vprašanja doma
cool-1.gif

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Mejdunej, Lenovo Vibe z90-7 pa ni slaba zadeva...
Malo me sicer moti, da kar hitro pokuri baterijo, drugače pa resna stvar tole.

maki3

Pripravnik
14. sep 2007
682
3
18
Kaj res piše Smrat watch zadaj na uri? Samo za zanimivost me zanima, očitno ne sme biti Smart watch ali ne vidijo napake :D

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Na moji piše Smart Watch. Sicer pa je v skoraj vsakih angleških navodilih kitajskega izvora mrgoli tipakrskih napak.
Ampak ura pa deluje presenetljivo dobro.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Se je že komu pripetilo, da se mu je na androidni telefon naložila neka nesnaga, ki mu ob vsaki odklenitvi telefona avtomatsko zažene eno spletno stran. Meni se je to zgodilo danes zjutraj in nikakor ne znam odpraviti te tegobe. Pa sploh pojma nimam s čim bi lahko aktiviral to sranje. Zažene mi vgrajeni androidov vgrajeni brskalnik in naloži neko sranje čisto mimo moje volje. Kako se to odstrani? Najraje bi odstranil brskalnik v celoti, ker itak uporabljam Croma namesto tega vgrajenega, ampak ker je ta sistemski, se ga ne da deinstalirat! Skratka, besnim in prosim za pomoč.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Malo razmisli, katere aplikacije si naložil zadnje čase. Nekatere delajo prav to, kar si opisal. Ko jo odstraniš, gre tudi ta nadloga.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Že več mesecev nisem nalagal ničesar. Antivirus, ki sem ga naložil kasneje, mi najde nekega trojanca, ki pa ga ne more izbrisat. Upam, da bo nalaganje nove verzije androida rešilo problem.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Factory reset telefona in formatiranje spominske kartice mislim, da bo dokončna rešitev te nesnage....
Žal tudi to ne pomaga.. Gre pa za trojanca vrste Agent.rq
Še zanimivost: Nesnaga je bila na telefon naložena cca 1,5 meseca pred mojim nakupom telefona in telefon je bil, ko sem ga dobil tovarniško nov in nedotaknjen.

Nazadnje urejeno: