Dual SIM Android

pinKING

Pripravnik
1. sep 2007
522
8
18
ORANGEland
www.trenutkiveselja.si
ksz,

Verjetno bo ta tema taprava, da malo svetujete.
Isce se dual sim, ne prevelik - 5" bi blo idealka, najraje android, lahko tudi Win$. Za neko zmerno ceno. - 250€ max. Da dela stabilno - verjetno rabi min 2g rama (zdaj mi singel sim 1gb ram ze nagaja - steka) Aplikacij se uporablja malo, Notepad, viber, navi. mail. Nic iger

Ali je mozno pri dual simih izbirat sim preko katere poteka prenos podatkov? ker se mizdi da vecina telefonov na drugem slotu omogoca samo 2g.

Lahko je tudi Kung fu varianta, samo da dela :)

Hvala vnaprej...

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Tudi mene zanima kateri telefon bi bil primerna zamenjava za Lenovo A820. Najraje bi ostal pri Lenovo, ker se je prejšnji obnesel odlično, zmatral ga je premajhen pomnilnik. Uporablja se za klice, internet, nekaj srednje zahtevnih aplikacij in nič iger. Imeti mora dober GPS, pa dual SIM mora biti

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Kje se dobi ugodno tale tel: Lenovo Vibe Shot Z90?
Je to smiselno kupiti iz Kitajske ali so stroški carine in davka previsoki??

panicar

Pripravnik
15. jan 2009
65
0
6
Kupil sem ga preko alliexpresa in ja iz Kitajske.
Dodaj zraven cene DDV in nekaj malega za carinske stroške.
Mislim da me je prišel malo pod 300€,ker sem imel neko kodo za nakup,s 15 %popustom.
Je pa res dober telefon.za svojo ceno ponuja dosti.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Belega lahko dobim za 209€+ddv, kar bi zneslo slabih 260€ skupaj s carinskimi stroški.
A morda veš zakaj je precejšnja razlika (cca20€ ali še več pri drugih trgovcih) med belim in rdečim ali črnim? A gre za slabše materiale pri belem ali je cena posledica višje proizvodne cene?
Po tujih forumih sem bral, da so se ti telefoni na začetku nenormalno kvarili in, da so jim menjali matične plošče kar vsem po vrsti. Menda, da je bilo nekaj narobe s sprejemom signala. Kaj veš o tem??

panicar

Pripravnik
15. jan 2009
65
0
6
Nimam pojma,kar se tiče cene v povezavi z barvo.
Mogoče res drugačni materiali.
Glede signala,sem zadovoljen.Vse dela kot mora wifi,gps,obe kartici.Bilo je nekaj govora,
da zaradi kovinskega ohišja zna prihajati do problemov z signali.
A jaz še nisem opazil tega.
O matičnih ploščah,pa ne vem nič.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Opažam, da cena Lenovo Vibe Shot Z90 - 7 telefonu krepko pada. A to pomeni, da so dali ven že naslednika ali kaj drugega.
Na aliju se ga dobi že za 185€

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Ksz

(ponovno) ima kdo kakšno idejo za premium dual sim telefon. Edina dva pogoja:
- mora biti dual active
- ne sme biti phablet (če bi bil do 5", bi bilo super).

Ali naj raje kupim kar še enega M8?
tongue-1.gif

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Ksz

(ponovno) ima kdo kakšno idejo za premium dual sim telefon. Edina dva pogoja:
- mora biti dual active
- ne sme biti phablet (če bi bil do 5", bi bilo super).

Ali naj raje kupim kar še enega M8?
tongue-1.gif
Dosti izbire nimaš. Večinoma top modeli od Huawei, pa še ti niso vsi za EU tržišče. Boš moral na Kitajskem naročiti. Sicer deluje vse kot je treba, edino z garancijo zna biti križ.

dual sim dual active

JosipBroz

Fizikalc
10. sep 2007
1.324
0
36
Ja, samo ta Asus je 5,5 inča, on bi pa rad 5 inčev.
Poleg tega na mimo vrste piše, da je dual sim stand by. Nisem šel preverjat, ali je napaka na njihovi strani, ali je res samo stand by.