Dual SIM Android

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Tudi mene muči, da bi ga nabavil. 116€ iz Nemčije(ebay) s poštnino.
Po forumih edino malo jamrajo glede slabšega gps-a, slabo lovi satelite. Potrebno imeti prižgan wifi.

birca

Pripravnik
26. okt 2007
424
19
18
Hvala za informacijo.
Pravkar sem ga poklikal na nemškem ebay-u.
Poslan naj bi bil iz Hamburga. Prodajalcu sem predlagal ceno, tako da jo je spustil še za 6 evrov.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Sem ga tudi jaz iz hamburga narocil
smile-1.gif

Za gps pa v google vtipkaj mediatek gps fix

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43

Navajam odgovor Pay Pala na moje zašpecanje kitajčka, ki me je hotel nafarbat za 68$:

Dear Xxxx Xxxxx,

We have concluded our investigation into your case and have decided in your
favor.

We were able to recover $68.00 USD and this amount has been credited to
you. Please allow five business days for this adjustment to be posted.

If you are due any additional funds, we will make our best effort to
recover the balance from the seller.

If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed
to you, please be assured that we will take appropriate action against the
seller's account, which may include limitation of the seller's account
privileges.

Naj živi Elon Musk&Co!

PS: Bežite od tega prevaranta: http://www.bottomprices.net/index.php/

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Morda še bolje, bežite, ko vidite, da se nekdo oglašuje kot "bottom prices".

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Citat:
Uporabnik srv pravi:
Morda še bolje, bežite, ko vidite, da se nekdo oglašuje kot "bottom prices".

Zanimivo je to, da sem, ko sem zadevo plačal, že takoj imel občutek, da nekaj ne bo vredu. Nek 7. čut najbrž. Se že iz posta, ki sem ga objavil tik po nakupu razbere. Ker pa je bilo plačilo preko PayPala, sem pač riskiral, sicer zagotovo nebi.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Na Lenovotu A820 mi zmanjkuje spomina... A kaj pomaga, če naložiš novejšo vezijo Androida? Občutek namreč imam, da so mi ves plac požrle posodobitve in po kmečki logiki bi novejši OS (vsaj na začetku) ne tratil placa s posodobitvami in bi zadevi za nekaj časa podaljšal življenjsko dobo. Če prav razmišljam, prosim za kakšen nasvet katero verzijo priporočate.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Namestil nov Android (A820_Lambda_v2.4_full_rom_multilang), počistil še nekaj nesnage s pomnilnika in telefon dela spet kot je treba...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Problem bo čez čaz, ko se bo pomnilnik spet zafilal z; novo/večjo verzijo aplikacije, aplikacije kot so fb, brskalnik naberejeo ogromno podatkov (cache).
In to je problem vseh telefonov, ki imajo manj kot 16GB notranjega spomina.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Takrat pa via deponija in nov Lenovo s kitajske... Ali pa morda še en cikel, če se mi bo še ljubilo tega gledat...

mevden

Pripravnik
17. dec 2014
136
18
18
Kaj priporocate ala lenovo rang, dual sim obvezno, 2gb rama in max 5inch zaslon, androida in vsaj 8gb notranjega pomnilnika. Narocanje iz kitajske mi ni tuje, samo da niso kopije. Sedaj imam prestigio 5044, ki naj bi imel 4gb notranjega spomina, a meni se zdi da ima 1gb. Blazno me moti ker teh par aplikacij ki jih imam in ni prostora za posodobitev. Zakaj mi pise skupno prostora 0.98gb pod notranji pomnilnik? A ne bi moral imeti 4gb kot je v specifikaciji?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sej vrjetno ima 4GB prostora, samo ga operacisjki sistem zasede 3GB in tako tebi ostane slab 1GB. Kar pa zasedejo novejše in hkrati večje aplikacije in cache datoteke (od facebooka, brskalnika, galerija slik dela thumbnaile...)

mevden

Pripravnik
17. dec 2014
136
18
18
Tako je. Hvala. Bom verjetno narocil doogee valencia 2, oz aliexpress za 103eur. Bolje ni za ta denar. Prevec dostopni so postali ti mobiteli. Lahko bi vsak mesec menjal skoraj.

cnpod

Fizikalc
20. okt 2013
739
111
43
Včasih kdo podvomi v kvaliteto kitajskih telefonov. Iz prve roke; Približuje se 2. obletnica uporabe Lenovo A820, pa lahko malo ocenim kvaliteto. Telefon je odličen. Preživel je padce, povoženje s traktorjem (zamenjal zaslon 19€ nov iz kitajske), vsakodnevno matranje po žepih delovnih oblek, po kabinah delovnih strojev, več urne telekonference, na Wifiju ga uporabljam za int. aktivnosti po vsaj uro dnevno in po dveh letih baterija nima zaznavno nižje kapacitete. Pred kakšnim mesecem ali dvema se je zabasal pomnilnik, naložil novo verzijo androida in počistil nesnago in spet dela kot nov.
Naslednji bo Lenovo!