Pa saj ne cuka tak fejst kot PSA daleč od tega želim samo povedati da je klasika zakon.PA NE MOREŠ NO! Cukanje je rezervirano za PSA cukomatike! To se božjemu avtu ne more zgodit.
Pa saj ne cuka tak fejst kot PSA daleč od tega želim samo povedati da je klasika zakon.PA NE MOREŠ NO! Cukanje je rezervirano za PSA cukomatike! To se božjemu avtu ne more zgodit.
Če si vozil BVM in je cukalo, si sam kriv, ker ne znaš šaltat.No jest dejansko sem vozil Citroena z BVM al kako se reče..in ja, zadeva je obupna.
a je temu tipu nekdo s papagajkami jajca prščipnu?Haha Mercedes najboljši.
V bajti mamo Dsg l.2008 s 220kkm. Nabavilo se ga je pri 194kkm. Prejsnja lastnica je naredila servis na 60, 120 in 180kkm. Avto menjuje brez problemov. Imamo pa ravno tako Opel Automatic l.2017 s 36kkm. Torej klasicni avtomatik in moram reci, da menjuje popolnoma enako, kot Dsg in ne opazim razlike.
Torej, na Dsg-ju bom zamenjal olje na 240kkm, kdaj pa naj bi se menjalo pri klasiki od Opla oz. od katere firme ima Opel avtomatike? Aisin?
a je temu tipu nekdo s papagajkami jajca prščipnu?
Zdaj pa eno resno vprašanje. V bližnji prihodnosti kupujem avto in sem si za prioriteto dal avtomatski menjalnik. Ker, pa je ponudba vozil na zalogi s takim menjalnikom bolj boga oz. so cene kar konkretno višje od navadnih, sem vedno bolj skeptičen. Tudi konfigurator kar precej podraži zadevo. Za Ceeda npr. dat 25k je malo tako, tako. To je zgolj preimer in ne moj adut. Ali je avtomatski menjalnik vreden tega denarja ali ne?