Da ne omenim da jih je večina začela po domače rečeno googlati oz. se učiti kje sploh je kak čep itd. Meni se zdi zadeva kar kompleksna, nevem če ti lahko kvalitetno storitev opravi ravno vsak bedak. Uradni postopek je v prilogi!
To sicer drži.Zato pa so izobraževanja, da se stvar pravilno nauči in ne, da se uči na avtih od stranke, potem pa, če kaj shodi, pa, nisam bio ja...
Ta metoda se odsvetuje.cca 200e po tim eckart metodi.
Vabljeni v Avto Center TIT v Trebnjem
Nudimo kvalitetne storitve, ki jih bomo opravili hitro in ugodno. Kontaktirajte nas in preverite proste termine. Nudimo strokovno svetovanje.avtomatskimenjalniki-tit.si
Na pooblascencu so imeli nujno izobrazevanje in niso delali nekaj na horuk prvic. Na izobrazevanju jim je predstavnik iz Dojcelanda pokazal pravilen postopek, kako se menjuje olje na DSG-ju. Vsakemu naslednjemu novemu mehaniku pa so sodelavci pokazali pravilen postopek.
Da pa nekdo odpre delavnico in se na strankinih avtih uci, kako pa pa kaj...no, takega nacina pa zal ne podpiram
Ti dejansko verjameš v to, da je vsak zaposlen na pooblaščencu šel čez vsa šolanja za vse modele? Reči da se hecaš, prosim.Zato pa so izobraževanja, da se stvar pravilno nauči in ne, da se uči na avtih od stranke, potem pa, če kaj shodi, pa, nisam bio ja...
Prosim, da teh norm ne omenjaš. Neodvisen mehanik mi je zadevo zrihtal v 4ih urah, norma na pooblaščencu 9 ur.Na uradnih servisih ponavadi menjavajo olje na DSG-ju ljudje, ki obvladajo stvar, saj imajo vse normirano in ni casa za iskanje tega in tega sraufa po netu...novi mehaniki so pa zraven in opazujejo postopek ali pa tudi njih posljejo na izobrazevanje. Da bodo pa na uradnem servisu brskali po Googlu, kako se menjava olje na DSG-ju, pa mislim, da se ne dela tako.
Seveda je neodvisni mehanik to popravil po enakem postopku, kot predpise proizvajalec, ki nima pojma, zakaj je potrebnih 9 ur. Ker proizvajalec uporablja iste norme za garancijska popravila (se pravi, gre za strosek proizvajalca), je ta proizvajalec res bedak, da placa pooblascenu serviserju, ki ga je sam solal 9 ur, ko pa zna neodvisni mehanik to narediti v 4 ura. Ti, ti, nesposobni pooblascenec.Prosim, da teh norm ne omenjaš. Neodvisen mehanik mi je zadevo zrihtal v 4ih urah, norma na pooblaščencu 9 ur.
Je pa res, da nima zadaj 10 tajnic in fikusov za nahraniti.