to je znak kvaliteteCitat:
Ravno danes sem v mercatorju naletel na paradajz ... od zgoraj zelo lep od spodaj pa cel neki čuden, gnil pa zelen ali kaj
Daj v hladilnik en domač in en Lidl paradajz, pa poglej čez mesec dni, dobesedno -mesec dni
to je znak kvaliteteCitat:
Ravno danes sem v mercatorju naletel na paradajz ... od zgoraj zelo lep od spodaj pa cel neki čuden, gnil pa zelen ali kaj
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Sem že naletel na to, da sem kupoval nekdaj testo za čevapčiče pa ražnjiče v eni mesnici, dokler se ni razvedelo, da ima skoraj vso meso uvoženo iz madžarske.
Bakrovi pripravki so tudi dovoljeni, žveplo, itd...Citat:
Uporabnik Denis pravi:Eko jabolka, kot je nekdo napisal zgoraj, ne pomeni neškropljeno....lahko škropijo, ampak z naravnimi preparati (baje iz kremena, hlevskega gnoja...).
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pepe imaš kar prav.
drugače pa meso iz tujine je bistveno manj kontrolirano kot slovensko. ker so tam drugi zakoni. tukaj se pa pač ne kontrulira vse še enkrat...
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Sem že naletel na to, da sem kupoval nekdaj testo za čevapčiče pa ražnjiče v eni mesnici, dokler se ni razvedelo, da ima skoraj vso meso uvoženo iz madžarske.
In kaj tocno je narobe z mesom iz madzarske, oz kako ti ves da je kaj narobe? Pri nas kmeti bozajo kravo 5x na dan in rocnk futrajo, madzari pa jih futrajo z senom iz cernobila, al ki je problem?
Pri meni pa je sicer tako da sem hvalezen ce kaj dobim od koga ki ga osebno poznam in vem da je njegovo, za vse ostalo velja da ko vidim napis domace se zgrabim za denarnico in letim stran