Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ja kaj pol, a je v redu al ne?
Ker okus je ogaben
Citat:
Uporabnik feler pravi:
Vredu zadeva je, samo ne pij tega zvečer oz. popoldan. Zaradi OH. Kot vidim se jih nekateri zelo bojijo ampak kot je razvidno so dobri OH in ne sam sladkor, so dober vir energije. Zadevo lahko popiješ tudi takoj po aktivnosti (da ne boš shirala mišic), ker bo telo porabilo OH kot vir energije. Če ti okus ni všeč, dodaj malo mleka, ampak ni nujno da bo okus kaj boljši. Če ne bo OK zamenjaj proizvod. Sam imam zadevo čokoladnega okusa proti kateri se najboljši kakav skrije, res pa je da temelji na OH sestavi, drugi ki temelji na beljakovinski sestavi je pa vanilija okus in je tudi odličen.
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Samo shit, da ima veliak večina prašek userjev nikakve mišice...
Citat:
Uporabnik Grisbi pravi:
Odvisno kaj želiš doseči,...pogojno sem rekla zato, ker nisem nikjer zasledila kakšni so tvoji cilji,..če si v kaki končni fazi definicije, potem jo odsvetujejo, če se ne motim zaradi laktoze,...jaz jo pa jem zvečer
Piščanca pa narediš prej, pa ga potem samo pogreješ,...lahko tudi naenkrat za cel dan
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, tlele, ko je velik brihtnih na kupu:
Rekreacijo imam dokaj pozno in grem takoj po njej direkt spat (zjutraj služba pač, razen ob vikendih). Zaenkrat zdržim brez kakšne hrane po njej, samo mi pogosto "pade cuker", pa bi očitno nekaj malega moral pohrustati. Kaj predlagate, nekaj lažjega pred spanjem (sicer zvečer tam po osmi uri ne jem), ne veliko, pa da je dovolj učinkovito, pa brez nekih umetnih mešanic?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, torej kake 150 g skute z dvema žlicama domače marmelade ob pol polnoči ne bo škodilo.
Kot pravim, rekreiram se zaradi zdravja in kondicije, ne zaradi česa drugega. Tudi ne iščem ideale, samo rešitev manjšim težavam ("padec cukra")