Konec je tiskanja, v obtoku bodo dokler ne razpadejo.sicer pa... a petstotaki sploh se obstajajo? a jih niso dal iz prometa??
hehe, se vidi da ze dolgo noben ni imel opravka s 500€.
aha!Potem pa naj bodo doma, tako, kot sem bil doma jaz, ko sem bil mlajši. Lavor.press.
Ne pa, da nosijo svoja jajca po celem svetu. Je namreč vse na spletu, tako fotografije, kot videi. Pa tudi opisi...
Ne moreš bit brez službe, ali v slabo plačani službi, pa vsako leto kupit nov mobitel za 850 evrov, pa se še gonit po kugli. Ne gre.
Matematika tega NE dovoli, pa čeprav si mlad...
aha!
to je problem
z ruzakom se gredo zastonjkarstvo samo taki ki so že z eno nogo v grobo mladi pač ne! zakaj? zato ker je bil johanček preneumen da bi se to šel in se gre to sedaj na stara leta...
ti bolj moder talo spada med vice. dober vic za konec leta ostalega ne bom komentiral ker s(m)o ti vse že ve (pre)večkrat povedali.Dej NEHAJ ŽE ENKRAT s tvojimi bedastimi scenariji, psihoanalizami drugih, ter izmišljenimi hipotezami.
Kot starejši in NEDVOMNO bolj moder od skoraj vseh mlajših imam pravico:
1. Da razmetavam
ali
2. Da živim varčno
Če sem se odločil za opcijo 2, je to moja avtohtona odločitrev in "pravica".
Če pa želi nekdo s 500 evri obresti pol sveta, pa je to sicer njegova osebna odločitev, je pa tudi, po mnenju mnogih, NEMNOST in NEREALNOST.
Tako, da pusti mene pri miru in raje razmišljaj, ali je realno, da nekdo blodi po celem svetu s 500 evri...
Končno, s čisto psihološkega stališča, če nisi vedel, s takim početjem mlad človek BEŽI od samega sebe.
Ker se NE ŽELI soočiti s samim seboj. Ker ni pripravljen priti pri sebi do uvida.
Ker pri uvidu človek o sebi ugotovi marsikaj NEPRIJETNEGA.
Ljudje danes zelo veliko potujejo, v daljne dežele, o katerih se nam včasih še sanjalo ni. Ampak ali ni to tudi neke vrste beg pred seboj?Kot beg pred seboj
Ljudje danes zelo veliko potujejo, v daljne dežele, o katerih se nam včasih še sanjalo ni. Ampak ali ni to tudi neke vrste beg pred seboj?radioprvi.rtvslo.si
ti bolj moder talo spada med vice. dober vic za konec leta ostalega ne bom komentiral ker s(m)o ti vse že ve (pre)večkrat povedali.
Za kurkumo ali cury? Ponavadi oni plačjejo z drahmami!..... ma Indijci so dostikrat še slabši.
Kje si pa to prebral?ja vem da so se v obtoku, sam jih banke zadrzijo...
Tri brce v glavo nahrbtnikarjem + sodobnim "popotnikom":
https://sensa.metropolitan.si/za-navdih/ljudje-v-naravo-ne-hodijo-vec-zaradi-miru-ali-pac/
https://sensa.metropolitan.si/za-navdih/ko-sem-sla-prvic-na-triglav/
https://sensa.metropolitan.si/za-navdih/zakaj-me-ne-zanimajo-potovanja-v-daljne-dezele/
Imate, zagovorniki današnjega "turizma", en sam argument v zagovor norosti, ki se dogaja? Denar je za vas argument?
Je problem zdaj z nahrbtniki ker ne "trosijo" dovolj (denarja) ali je boljse hodit po naravi s (doma narejenim) sendvicem kot to promovirajo doticni clanki?
Problem je, ker NIMAJO dovolj denarja, da bi ga "trosili". Nimajo za tujino, mnogi pa nimajo niti za obiskovanje destinacij DOMA.
In taki naj bodo v svojem stanovanju, kontejnerju, kakorkoli. Njihovo "morje" je, kot sem že napisal - lavor.
Če nimaš, nimaš. Pač brskaš po smetnjakih in upaš, da ti bo Šarec (pridobivanje volilnih glasov) dvignil transferje na 400, 450 evrov.
Še malo pofehtaš, pa si z lahkoto na 600, 700.
S 700 pa greš lahko celo na Bled pogledat, če cerkvica na otoku še stoji.
Problem je, ker NIMAJO dovolj denarja, da bi ga "trosili". Nimajo za tujino, mnogi pa nimajo niti za obiskovanje destinacij DOMA.
In taki naj bodo v svojem stanovanju, kontejnerju, kakorkoli. Njihovo "morje" je, kot sem že napisal - lavor.
Čakaj malo, to si zdaj sebe opisal ko klošariš pri hrčkih. Torej zakaj ti lahko, oni pa ne?